I SORG: Amanda Kloots, kona til avdøde Nick Cordero, tar mannens nylige dødsfall tungt. Her er ekteparet sammen med sin lille sønn Elvis i august 2019. Foto: Noam Galai/ Getty Images/ AFP/ NTB Scanpix
I SORG: Amanda Kloots, kona til avdøde Nick Cordero, tar mannens nylige dødsfall tungt. Her er ekteparet sammen med sin lille sønn Elvis i august 2019. Foto: Noam Galai/ Getty Images/ AFP/ NTB Scanpix Vis mer

Amanda Kloots:

Deler rørende bilder fra før tragedien

Nick Corderos enke åpner seg om sorgen etter ektemannens dødsfall.

Publisert

Natt til mandag norsk tid kom den triste beskjeden om at den amerikanske skuespilleren Nick Cordero (41) hadde gått bort. Dødsfallet skal ha skyldtes komplikasjonene som fulgte etter at han testet positivt for coronaviruset i mars.

«Lilyhammer»-skuespilleren fikk blant annet en blodpropp i høyrebeinet, og ble til slutt nødt til å amputere beinet.

Kona Amanda Kloots (38) oppdaterte jevnlig om helsa hans, som ofte var skiftende, i sosiale medier.

97 dager skulle det gå fra Cordero ble lagt inn på sykehus i Los Angeles til han sovnet stille inn.

- Ord kan ikke beskrive savnet

Corderos enke har i kjølvannet av dødsfallet vært åpen om sorgen og at hun savner sin avdøde ektemann dypt.

I et nytt intervju med People deler hun ærlig om tapet av ektemannen.

- Min mann var en veldig spesiell mann. Han var alles venn. Vi lærte hverandre ting og utfordret hverandre til å utvikle oss. Vi elsket å synge og danse hvor enn vi var. Bare det å se ham gjøre de minste ting fikk meg til å smile, forteller Kloots til magasinet, og legger til:

- Jeg tror ikke at det gikk en dag uten at han sa til meg: «Jeg er den heldigste». Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg kommer til å savne ham, tilstedeværelsen og stemmen hans. Jeg er knust, deler hun åpenhjertig.

Like etter ektemannens bortgang delte 38-åringen bilder og videoer som hun hadde funnet på Corderos mobiltelefon. Det hadde da gått tre måneder siden sist gang den ble åpnet, ifølge People.

På sin Instagram-profil, på den såkalte story-funksjonen, la hun ut en serie med de ovennevnte bildene. Deriblant et bilde av Cordero og sønnen Elvis Eduardo (1) som smilte til kameraet.

FAR OG SØNN: Nick Cordero med sønnen Elvis Eduardo like før han ble innlagt etter å ha fått påvist covid-19. Foto: Amanda Kloots / Instagram
FAR OG SØNN: Nick Cordero med sønnen Elvis Eduardo like før han ble innlagt etter å ha fått påvist covid-19. Foto: Amanda Kloots / Instagram Vis mer

Kloots publiserte også et bilde av far og sønn ved siden av familiebilen, i tillegg til et bilde av familien som nøt en piknik.

LYSERE TIDER: Amanda Kloots delte også dette bildet, fra slutten av februar, av ektemannen Nick Cordero, sønnen Elvis og deres nye bil. Foto: Amanda Kloots/ Instagram
LYSERE TIDER: Amanda Kloots delte også dette bildet, fra slutten av februar, av ektemannen Nick Cordero, sønnen Elvis og deres nye bil. Foto: Amanda Kloots/ Instagram Vis mer

En video med ektemannen som sang House of Pains «Jump Around» til parets lille sønn delte hun også med følgerne. Den skal ha blitt filmet 25. mars - bare noen dager før Cordero ble innlagt.

DØD: Skuespiller Nick Cordero har vært innlagt på sykehuset i over 90 dager. Nå forteller kona, Amanda Kloots, at han ikke overlevde komplikasjonene som fulgte etter at han testet positivt for coronaviruset. Video / foto: NTB SCANPIX. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Lang tids sykeleie

Cordero og Kloots traff hverandre under en oppsetning av musikalen «Bullets Over Brodway» i 2014. Skuespillerne giftet seg i september 2017 og kunne ønske sønnen Elvis Eduardo velkommen til verden to år seinere.

Den 31. mars ble Cordero innlagt på intensivavdelingen til Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles. Paret trodde først at det var lungebetennelse 41-åringen led av, ettersom han hadde testet negativt på de to første coronatestene, men det viste seg altså at han var coronasmittet.

Han ble koblet til respirator, samt til en såkalt ECMO-maskin, som tilfører oksygen til blodet. Dessverre endte det hele med at han måtte amputere det høyre beinet. Etter operasjonen ble han lagt i kunstig koma, og det var da usikkert om han ville klare seg.

Cordero våknet opp fra komaen, men ei uke seinere meddelte Kloots at det begynte å gå dårligere med skuespilleren igjen.

- Nick har hatt en dårlig morgen. Det går dessverre nedover for øyeblikket, så jeg vil at dere skal be, gjerne store bønner, akkurat nå, fortalte hun i en video på Instagram, ifølge People.

FØLES RIKTIG: Nå, over seks år etter at Meadow Walker mistet sin berømte pappa, publiserer hun et fram til nå ukjent klipp av Paul Walker. VIDEO: @meadowwalker Instagram / Bilder: NTB Scanpix Vis mer

- Nok en engel i himmelen

Seinere, i begynnelsen av juni, delte Kloots en urovekkende oppdatering på Instagram:

«Jeg har blitt fortalt et par ganger at han ikke kommer til å klare seg. Jeg har blitt fortalt at jeg må si farvel», skrev hun, men la til at hun holdt fast ved håpet.

Ifølge E! News var skuespillerens lunger alvorlig skadet. Cordero ville trenge en dobbel lungetransplantasjon, meldte CNN 2. juli.

Tre dager seinere gikk Cordero bort.

Kloots delte nyheten på sin Instagram-profil. Under bildet av sin avdøde ektemann skrev hun følgende:

«Gud har nok en engel i himmelen nå. Min kjære ektemann døde i morges. Han var omringet av kjærlighet fra sin familie, som sang og ba mens han rolig forlot denne jorda», skrev hun.

Cordero var kjent som en Broadway-stjerne og gikk ofte inn i mafiaroller. I 2014 ble han nominert til en Tony-pris for rollen i stykket «Bullets Over Broadway». Han var også å se i Netflix-serien «Lilyhammer».

Den avdøde skuespilleren medvirket også i skuespill som «Waitress» og «A Bronx Tale» og i TV-serier som «Blue Bloods» og «Law & Order: Special Victims Unit».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer