Bruce Willis:

Deler sjelden video etter sjokknyheten

Kona deler et innblikk i skuespillerens liv etter diagnosen.

SJELDEN VIDEO: Emma Heming Willis delte nylig en video av ektemannen Bruce Willis. Foto:Johns PKI / Splash News / NTB
SJELDEN VIDEO: Emma Heming Willis delte nylig en video av ektemannen Bruce Willis. Foto:Johns PKI / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt på tampen av mars måned kom sjokknyheten om at Bruce Willis (67) hadde gitt seg som skuespiller. Det var dattera Rumer Willis (33) som delte nyheten i et innlegg på Instagram.

Samtidig kom det også fram at han hadde fått diagnosen afasi. Afasi er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen, ifølge Afasiforbundet i Norge.

Nå, to måneder seinere, deler kona Emma Heming Willis (43) en hjertevarmende video av 67-åringen.

Lurte alle - Reklamefilmen med Bruce Willis fikk mange til å glede seg forgjeves. VIDEO: Advanced Auto Parts. REPORTER: Jonas Andersen / Dagbladet TV Vis mer

Sjelden video

Mandag publiserte kona en video på Instagrams historiefunksjon av «Die Hard»-skuespilleren som viste fram sine ferdigheter på basketballbanen. People er blant dem som omtaler klippet.

«Jeg ser deg BeeDub» skrev Heming på toppen av videoen.

SPILLER: Bruce Willis i videoklippet som spiller basketball. Foto: Skjermdump fra Instagram
SPILLER: Bruce Willis i videoklippet som spiller basketball. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Videoklippet viser også tre andre menn som spiller en omgang basketball, der skuespilleren - kledd i en langermet skjorte, kakibukser, joggesko og en baseballcaps - går for et imponerende hoppskudd.

Da nyheten om Willis ble kjent for resten av verden, har både han og kona holdt seg unna rampelyset. Dermed kom det trolig som en overraskelse på flere da sistnevnte delte en sjelden video av ham.

INTERVJU: Reporteren hadde en litt hard dag på jobb da han skulle intervjue Bruce Willis i forbindelse med premieren på filmen Red 2. Se hvorfor! Video: Radiokanalen Magic 105.4. Vis mer

Brøt tausheten

Tidligere denne måneden brøt kona tausheten om tida etter ektemannens sykdomsbeskjed. Det gjorde hun i et intervju med The Bump.

Der snakket Heming ut om sjokket og utfordringene etter den tunge beskjeden om at ektemannen hadde fått påvist afasi.

- Jeg satte min families behov foran mine egne, noe som ikke gjør meg til noen form for helt, fortalte hun.

43-åringen fulgte opp med at omsorgen til familien hadde gått hardt utover hennes mentale og generelle helse. Men fortalte at hun har funnet en god løsning på det, nemlig ved å trene.

- Det er tid hvor jeg kan stenge alt ute og gjøre noe som får meg til å føle meg bra hele veien. Det er viktig å finne den ene tingen som får deg til å føle deg bra, og så kan man bygge videre derfra, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer