«Octomom» Nadya Suleman:

Deler sjeldent bilde av åttlingene

De åtte barna stråler på første skoledag etter sommerferien.

SLIK SER DE UT I DAG: Nadya Suleman og hennes åttlinger har blitt verdenskjent. Nå begynner barna å bli store - slik ser de ut i dag. Foto: Skjermbilde fra Instagram
SLIK SER DE UT I DAG: Nadya Suleman og hennes åttlinger har blitt verdenskjent. Nå begynner barna å bli store - slik ser de ut i dag. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nadya Suleman (47) ble verdenskjent i 2009 da hun fikk friske åttlinger. Den gang var hun den andre amerikaneren i historien til å føde et fullt sett med friske åttlinger. Helt siden den gang har hun gått under kallenavnet «Octomom».

En hel verden fulgte med på amerikaneren da hun var gravid med åttlingene, men med oppmerksomheten kom det naturligvis også en del kritikk.

- Det er mitt kall å bli mamma, forklarte hun kritikerne, som mente det var uansvarlig.

Suleman hadde seks barn fra før av - alle unnfanget med prøverør, uten en pappa.

Nytt bilde

Nå har åttlingene blitt store, og denne uka delte den stolte mora et bilde av barna. Suleman skriver til bildet at det er første skoledag for de åtte barna.

«Vær stolte av dere selv for at dere er snille, respektfulle og hjelpsomme mot alle jevnaldrende, lærere og ansatte. Dere er enestående rollemodeller for 6. og 7.-klassingene. Jeg elsker dere», skriver Suleman.

«Octomom» er tydeligvis forberedt på at hun kan få kritikk også denne gangen.

«Sidenotat til kritikere: Deres eldre søsken ønsket ikke at jeg skulle legge ut et bilde av dem på deres første dag. Jeg respekterer valget, det burde dere også».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer