Beyoncé Knowles-Carter:

Deler sjeldent bilde

Sangstjernas familiebilde får stor oppmerksomhet.

SJELDEN KOST: I går delte sangstjerna Beyoncé Knowles-Carter en video på Instagram med minner fra året som har gått. I videoen fikk man et sjeldent innblikk i nye bilder av blant annet Beyoncé og ektemannen Jay Z sine tvillinger, Sir og Rumi Carter. På slutten av videoen dukket derimot et bilde av hele familien opp - og det har ikke gått ubemerket hen. Foto: NTB Scanpix
SJELDEN KOST: I går delte sangstjerna Beyoncé Knowles-Carter en video på Instagram med minner fra året som har gått. I videoen fikk man et sjeldent innblikk i nye bilder av blant annet Beyoncé og ektemannen Jay Z sine tvillinger, Sir og Rumi Carter. På slutten av videoen dukket derimot et bilde av hele familien opp - og det har ikke gått ubemerket hen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen tvil om at sangstjerna Beyoncé Knowles-Carter (38) har hatt et travelt 2019 med både opptredener og sin sentrale rolle i nyinnspillingen av Disney-klassikeren «Løvenes Konge».

I anledning den første dagen av 2020 delte sangeren en video på Instagram hvor hun viste fram flere bilder og videosnutter fra året som har gått.

Blant dem dukket det opp flere nye bilder og videoer av 38-åringens tvillinger, Rumi og Sir Carter (2).

På et tidspunkt kan man se toåringene sitte sammen utendørs foran et stort skilt hvor det står «to» med flere ballonger rundt dem i anledning fødselsdagen deres i fjor sommer.

Instagram-videoen avslutter med et portrett av hele familien bestående av sangstjerna, ektemannen og rapperen Jay Z (50), de to tvillingene og eldstedattera Blue Ivy (7).

Det er nettopp familiebildet som vekker stor oppsikt, da det er sjelden kost at popdronninga deler bilder av tvillingene. Hun er kjent for å være en av de mest mediesky stjernene i verden, og stiller sjelden opp for pressen.

Prikk like foreldrene sine

Flere har derfor uttrykt sin glede over de nye bildene på sosiale medier, og mange påpeker hvor mye de to tvillingene likner på foreldrene sine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer