Prinsesse Madeleine:

Deler sjeldent glimt av barna

«Madde» og resten av familien måtte nok en gang feire Sveriges nasjonaldag på avstand. Men i sommer returnerer de til hjemlandet.

LONG TIME, NO SEE: Prinsesse Madeleine og resten av familien kommer tilbake til Sverige i sommer. Søndag delte hun et nytt bilde av barna i anledning nasjonaldagen. Foto: Spa / Danapress / NTB
LONG TIME, NO SEE: Prinsesse Madeleine og resten av familien kommer tilbake til Sverige i sommer. Søndag delte hun et nytt bilde av barna i anledning nasjonaldagen. Foto: Spa / Danapress / NTB Vis mer
Publisert

De siste åra har prinsesse Madeleine (38) og ektemannen Chris O'Neill (46) vært nødt til å feire Sveriges nasjonaldag 6. juni på avstand - fra Florida i USA - der de holder hus sammen med de tre barna Leonore (7), Nicolas (5) og Adrienne (3).

Coronapandemien er selvsagt årsaken til at familien ikke har fått tatt del i den tradisjonsrike nasjonaldagsfeiringen i hjemlandet. Sist gang «Madde» og resten av familien deltok i feiringen, var i 2019.

Prinsessefamilien har imidlertid laget sine egne tradisjoner i utlandet. I likhet med i fjor, delte Madeleine på nasjonaldagen i år et hyggelig bilde av de tre barna med svenske flagg i hendene.

«Gledelig nasjonaldag til fineste Sverige», skriver prinsesse Madeleine under bildet av de tre små barna.

Innlegget har på ett døgn fått godt over 35 000 likerklikk.

Reiser til Sverige

Hjemme i Sverige feiret resten av den svenske kongefamilien dagen på ulikt vis på grunn av corona. Tidlig i forrige uke ble det kjent at prins Carl Philip (42) og prinsesse Sofia (36) ikke skulle delta i den offisielle feiringen grunnet pandemien.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer