Kylie Jenner:

Deler sjeldent glimt av sønnen

Kylie Jenner deler nytt glimt av det ferske familietilskuddet.

FORELDRE: I februar ble paret foreldre for andre gang. Foto: OConnor-Arroyo/AFF-USA.com/NTB
FORELDRE: I februar ble paret foreldre for andre gang. Foto: OConnor-Arroyo/AFF-USA.com/NTB Vis mer
Publisert

I februar ble det kjent at realitystjerna Kylie Jenner (24) og den verdenskjente rapperen Travis Scott (31) hadde blitt foreldre for andre gang.

Kort tid seinere kunne de avsløre at det var snakk om en liten sønn, og at familietilskuddet skulle bære navnet Wolf Webster.

Dette navnet fikk han imidlertid ikke ha i lenger enn en måned, for i mars uttalte de to at de følte navnet ikke passet ham, og at han skulle få et nytt.

Deler bilde

Det er ennå ikke kjent hva den lille gutten skal hete, og paret er også svært tilbaketrukne hva gjelder å dele bilder av den navnløse sønnen i sosiale medier.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

På lørdag kunne likevel sminkemogulen dele et glimt av deres tre måneder gamle sønn på sin Instagram-Story.

Jenner legger ofte ut bilde av den fire år gamle dattera Stormi, men det nye bildet viser altså både storesøster og lillebror.

SJELDENT: Kylie Jenner har holdt sønnens ansikt skjult for følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kylie Jenner
SJELDENT: Kylie Jenner har holdt sønnens ansikt skjult for følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kylie Jenner Vis mer

«Jeg lagde disse små føttene», skriver 24-åringen på bildet som viser barnas føtter.

Det er imidlertid ikke første gang realitystjerna deler et lite glimt av sønnen. I midten av mai feiret hun morsdagen ved å dele en video som dokumenterte graviditeten, der man blant annet fikk se den nyfødte sønnens lille hånd.

LATTERLIGGJORT: Kim Kardashian blir ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond Meat Vis mer

- Har ikke vært lett

Jenner er kanskje aller best kjent for sitt glamorøse ytre, og hun deler ofte bilder fra sitt luksuriøse liv i sosiale medier. I etterkant av sønnens ankomst brøt hun imidlertid ned fasaden for å dele ærlige tanker om tida etter fødsel.

Etter en treningsvideo med teksten «seks uker etter fødsel» kom stjerna med følgende beskjed: «Til andre nybakte mødre: tida etter fødsel har ikke vært lett.»

Hun innrømmet videre at hun har opplevd flere påkjenninger i etterkant av begge fødslene.

- Det er ikke lett mentalt, fysisk, spirituelt, det er helt sykt, fortsatte hun.

Den ferske tobarnsmora fortalte at hun stadig minner seg selv på at hun har laget et helt menneske, «en vakker, sunn gutt». Hun kom også med en viktig påminnelse til alle nybakte mødre:

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien har fått mye kritikk etter premieren på sin nye serie, og det er spesielt én detalj som har skapt reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

- Vi må slutte å legge press på oss selv om å komme oss «tilbake». Ikke bare fysisk, men også mentalt etter fødsel. Så ja, sender kjærlighet. Elsker dere, folkens!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer