Dannielynn Birkhead:

Deler sjeldne bilder av kjendisdattera

Anna Nicole Smiths datter overrasker flere fans.

FAR OG DATTER: Larry Birkhead delte nylig bilder av dattera Dannielynn Birkhead. Foto: Skjermdump fra Instagram
FAR OG DATTER: Larry Birkhead delte nylig bilder av dattera Dannielynn Birkhead. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år er det hele femten år siden den skandaleombruste Playboy-modellen og skuespilleren Anna Nicole Smith gikk bort, bare 39 år gammel. Hun døde av en overdose av flere ulike stoffer, og det ble konkludert med at dødsfallet var en ulykke.

Smith hadde flere profilerte forhold i løpet av livet sitt, og en av dem var med fotografen Larry Birkhead (49), som hun fikk dattera Dannielynn Birkhead (15) med.

Det er imidlertid ikke hver dag vi får se glimt av Smiths datter, og hun dukker svært sjeldent opp i søkelyset, men nå har faren delt helt ferske bilder av henne.

FOTOGRAFERT IGJEN: Barron Trump har blitt fotografert igjen for første gang på over ett år. Video: AP Vis mer

Vekker oppsikt

Forrige helg tilbrakte Birkhead kvalitetstid med dattera på konsert med ingen ringere enn popartisten Janet Jackson (56), som de også møtte bak scenen etter konserten, skriver blant andre E! News.

Den minneverdige kvelden betydde tilsynelatende mye for faren, som sørget for å forevige øyeblikket. På Instagrams historiefunksjon deler han flere nye bilder.

«På vei ut til Dannielynns andre Janet Jackson-konsert (min millionte) i Cincinnati mens vi sitter her og krangler om hvem av oss som er den største Janet-fanen. Det kommer til å bli 'ekkelt' ute i 37 graders vær, men vi gleder oss», skrev Birkhead til en bildesamling fylt av både nye og gamle bilder.

Kort tid etter konserten la han også ut et bilde sammen med Jackson og en svært fornøyd datter. Til innlegget skrev han:

«Etter flere timer med sang, dans og svette gjennom Cincinnati Music Festival fikk vi henge med Janet Jackson. En flott helg. Hvor søt er ikke Janet?».

Det er imidlertid kjendisdattera som vekker oppsikt, og kommentarene har allerede strømmet inn fra følgerne.

«Hun ser så voksen ut! Den perfekte blandingen av deg og Anna Nicole», roste en følger.

«Du er rett og slett den beste pappaen noensinne! Du overrasker meg og datteren din ser så glad, sunn og nydelig ut», skrev en annen.

«Danni ligner så mye på Anna Nicole at det er helt utrolig», kommenterte en tredje.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Spesiell tradisjon

I over ti år på rad har Dannielynn og faren sett på hesteveddeløpet Kentucky Derby, og i år var intet unntak.

I forkant av arrangementet deltok de på den årlige Barnstable Brown Kentucky Derby Eve Gala. Der var kjendisdattera ikledd det samme antrekket som Janet Jackson hadde på seg på arrangementet for nesten to tiår siden.

Tradisjonen om å være til stede under arrangementet har blitt til på grunn av en helt spesiell forhistorie, ifølge nettstedet People.

- Larry møtte Anna Nicole her for mange år siden. Han var fotograf og gjest og hadde dekket festen da han møtte henne. Larry er fra Louisville og de begynte å date, forklarte Chris Barnstable-Brown, sønnen til Kentucky Derby-arrangøren den gang.

- Etter at Anna gikk bort, kommer han og dattera tilbake hvert år. Hun er en vakker, ung jente nå og er på vei mot å bli en ung kvinne, fortsatte han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer