Beyoncé:

Deler sjeldne bilder

Superstjernen Beyoncé viser fram barna i et unikt innlegg på Instagram.

TREBARNSMOR: Beyoncé har tre barn med ektemannen Jay-Z, men viser de sjelden frem for offentligheten. Nå gjør hun imidlertid et unntak. Foto: Julian Mackler / BFA / REX / NTB
TREBARNSMOR: Beyoncé har tre barn med ektemannen Jay-Z, men viser de sjelden frem for offentligheten. Nå gjør hun imidlertid et unntak. Foto: Julian Mackler / BFA / REX / NTB Vis mer
Publisert

I februar 2017 avslørte Beyoncé (39) og ektemannen Jay-Z (51) at de skulle bli foreldre igjen. Ekteparet, som også har datteren Blue Ivy (9), kunne da fortelle at de ventet tvillinger.

Den hyggelige nyheten ble delt med fansen på Instagram:

«Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkønskninger. - The Carters», skrev de den gang.

Bildet med babyannonseringen fikk over elleve millioner likerklikk, og satte dermed ny Instagram-rekord, ifølge Billboard.

Fire måneder seinere, i juni 2017, kom tvillingene - en gutt og ei jente - til verden. Barna fikk navnene Rumi og Sir Carter og har i dag blitt tre år gamle.

Stjerneparet har vært svært forsiktige med å eksponere ungene i sosiale medier, så overraskelsen var nok derfor stor for mange da Beyoncé nylig postet en bildekarusell av alle tre barna på Instagram.

Under Grammy-utdelingen ble Beyonce historisk da hun vant sin 27. Grammy-pris. Dette er flest Grammy-priser tildelt en kvinnelig artist noensinne. Vis mer

Familien spiste først middag på den eksklusive sushirestauranten Nobu i Malibu, før de vandret ned til stranda i nærheten og vasset i vannet, skriver E! News.

Og dette dokumenterte altså 39-åringen selv på Instagram.

På første bilde poserer popstjernen og eldstedatteren sammen på en selfie hvor de lager trutmunn mot kamera. Deretter kommer et av vesle Rumi som leker i strandkanten, så et nærbilde av hendene til Beyoncé og Blue Ivy, mens fjerde og siste bilde viser henne sammen med sønnen Sir Carter vassende i vannet.

Mens storesøster Blue Ivy viser ansiktet sitt på bildet, så er derimot tvillingene avbildet med ryggen til. Grunnen er antakelig at stjerneparet ønsker å skjerme de yngste barna mer enn eldstedatteren Blue Ivy - som offentligheten har fått se langt mer til enn småsøsknene.

- Ekstremt vanskelig

Som nevnt verner Beyoncé og ektemannen godt om barnas privatliv, og det er ikke akkurat hverdagskost at de blir vist fram i sosiale medier på denne måten.

I ettertid har superstjernen vært åpen om at graviditeten med tvillingene var langt fra enkel. Trebarnsmoren utviklet nemlig preeklampsi, bedre kjent som svangerskapsforgiftning.

Ifølge NHI er dette en tilstand der den gravide, på grunn av sykdom i morkaka, får forhøyet blodtrykk og proteiner i urinen. Ofte ses i tillegg hevelse (vann) i bena.

- Kroppen min gikk gjennom mer enn jeg visste at den kunne klare, innrømmet 39-åringen i Netflix-dokumentaren «Homecoming», gjengitt av People.

- Det var et ekstremt vanskelig svangerskap, la hun til.

HYLLES: Rapperen Megan Thee Stallion hylles for opptredenen under Grammy-utdelingen 14. mars. I tillegg ble hun historisk, da hun vant klassen for beste raplåt sammen med Beyoncé for «Savage». Video: AP Vis mer

Måtte avlyse

Popstjernen fant ut at hun var gravid seint i 2016, og på dette tidspunktet var hun allerede booket inn som headliner til musikkfestivalen Coachella i midten av april 2017.

Den jobben måtte hun avlyse.

- Jeg skulle egentlig gjøre Coachella, men ble uventet gravid. Og at jeg var gravid med tvillinger var en enda større overraskelse, fortalte hun videre i dokumentaren.

Beyoncé avslørte også at hun veide 99 kilo da hun ble kjørt til fødestua, og at det oppsto komplikasjoner under selve fødselen.

- Den ene babyens hjerte tok noen pauser i livmoren et par ganger, så jeg måtte ta et hastekeisersnitt, uttalte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer