Beyoncé:

Deler sjeldne bilder

Superstjernen Beyoncé viser fram barna i et unikt innlegg på Instagram.

TREBARNSMOR: Beyoncé har tre barn med ektemannen Jay-Z, men viser de sjelden frem for offentligheten. Nå gjør hun imidlertid et unntak. Foto: Julian Mackler / BFA / REX / NTB
TREBARNSMOR: Beyoncé har tre barn med ektemannen Jay-Z, men viser de sjelden frem for offentligheten. Nå gjør hun imidlertid et unntak. Foto: Julian Mackler / BFA / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I februar 2017 avslørte Beyoncé (39) og ektemannen Jay-Z (51) at de skulle bli foreldre igjen. Ekteparet, som også har datteren Blue Ivy (9), kunne da fortelle at de ventet tvillinger.

Den hyggelige nyheten ble delt med fansen på Instagram:

«Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkønskninger. - The Carters», skrev de den gang.

Bildet med babyannonseringen fikk over elleve millioner likerklikk, og satte dermed ny Instagram-rekord, ifølge Billboard.

Fire måneder seinere, i juni 2017, kom tvillingene - en gutt og ei jente - til verden. Barna fikk navnene Rumi og Sir Carter og har i dag blitt tre år gamle.

Stjerneparet har vært svært forsiktige med å eksponere ungene i sosiale medier, så overraskelsen var nok derfor stor for mange da Beyoncé nylig postet en bildekarusell av alle tre barna på Instagram.

Familien spiste først middag på den eksklusive sushirestauranten Nobu i Malibu, før de vandret ned til stranda i nærheten og vasset i vannet, skriver E! News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer