Jessica Biel:

Deler sjeldne detaljer fra småbarnslivet

- En er mye, og to er som tusen.

TOBARNSFORELDRE: Justin Timberlake og Jessica Biel har hendene fulle om dagen. Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images/AFP/NTB
TOBARNSFORELDRE: Justin Timberlake og Jessica Biel har hendene fulle om dagen. Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Justin Timberlake (40) og Jessica Biel (39) har vært sammen i 14 år og gift i ni. Våren 2015 ønsket de også sønnen Silas (6) velkommen til verden.

I fjor sommer begynte ryktene å svirre om stjerneparet hadde blitt foreldre for andre gang.

Duoen, som er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, forholdt seg derimot tause. Først et halvt år etter fødselen, i januar i år, bekreftet Timberlake endelig at han hadde blitt far igjen - til vesle Phineas (9. mnd).

- Han er utrolig, og så søt. Ingen av oss sover. Men vi er i ekstase. Vi er kjempebegeistret og kunne ikke vært lykkeligere. Veldig takknemlige, fortalte han da til Ellen DeGeneres (63).

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative Halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

«Det er utrolig søtt»

Nå letter den ellers så hemmelighetsfulle Jessica Biel på sløret om livet som tobarnsmor og forholdet mellom de to små brødrene.

«7th Heaven»-stjerna velger på lik linje som ektemannen å dele detaljene om familielivet med talkshowdronninga Ellen DeGeneres.

- Silas er en ekte underholder som elsker å fortelle historier, og han ønsker å ha all oppmerksomheten rettet mot ham. Så Phin har kun øyne for Silas, fortalte hun i intervjuet, gjengitt av People.

- Alt Silas gjør er hysterisk morsomt og alt Phin gjør er hysterisk morsomt, så de ler egentlig bare av hverandre hele dagen lang. Det er utrolig søtt.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

Sover ikke

Rollen som tobarnsmor beskriver hun som en «vill, gal og morsom reise» så langt. Og hun legger ikke skjul på at de vesle krabatene er mer enn en håndfull å ta vare på.

- En veldig vis venn sa til meg: «En er mye, og to er som tusen», forklarte hun til DeGeneres, samtidig som hun sa seg helt enig i utsagnet og innrømmet at hun sliter med å ha full kontroll på begge samtidig.

Videre avslørte Biel at hun og Timberlake har hatt litt trøbbel med å få den nye babyen til å sove. Spesielt vanskelig ble det da han begynte å få tenner, så nå er situasjonen hjemme hos Hollywood-stjernene at ingen sover.

Likevel synes skuespilleren at sønnen er så søt, at til tross for at hun er svært underernært på søvn, så klarer hun ikke la ham gråte mer enn et par minutter før hun sjekker inn til ham.

Men alt i alt mener 39-åringen at hun og ektemannen er mye mer avslappet i rollen som andregangsforeldre.

- Vi var så nervøse med førstemann, men nå tenker vi typisk: «Du kommer til å klare deg fint. Alt ordner seg», delte hun lattermildt, ifølge People.

DÅRLIG LYD: 11 år gamle Sebastian Straum-Torstad synes det var artig å være på Justin Timberlake-konsert, men er en av dem som ble skuffet over lyden. Video: Regine Hansen / Foto: Ronny Straum / Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Utroskapsrykter

Til tross for lykkelige tider i familien nå om dagen, så har ikke ekteskapet mellom duoen vært helt skånet for skandaler og kontroverser.

I november 2019 skapte Timberlake overskrifter da han ble observert mens han holdt hender med skuespillerkollegaen Alisha Wainwright (31) som han spiller mot i filmen «Palmer».

Paparazzibildene ble tatt da artisten og Wainwright, sammen med flere andre kollegaer, var ute og festet på en bar i New Orleans.

Utroskapsryktene begynte raskt å florere i den amerikanske tabloidpressen, og i desember samme år besluttet Timberlake å bryte tausheten en gang for alle.

I et innlegg på Instagram fortalte 40-åringen at han vanligvis holder seg unna rykter så godt det lar seg gjøre, men at han følte han var nødt til å ta til orde i denne saken av hensyn til familien.

- For noen uker siden mistet jeg en stor del av dømmekraften min, men la meg være tydelig - det skjedde ingenting mellom meg og min skuespillerkollega. Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min. Jeg skulle ha visst bedre, delte popstjernen.

Videre unnskyldte han seg også overfor kona.

- Jeg beklager til min fantastiske kone og familie for at de har måttet gå gjennom en så pinlig situasjon. Jeg er fokusert på å være den beste ektemannen og faren jeg kan. Det viste jeg ikke her. Jeg er utrolig stolt over å jobbe med «Palmer». Ser frem til å fortsette å lage denne filmen og er spent på at folk skal se den, avsluttet Timberlake.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer