Chrissy Teigen:

Deler sjokkavsløring om operasjonen

- Jeg var livredd, innrømmer den gravide 34-åringen.

SVARER PÅ SPEKULASJONENE: Kort tid etter at Chrissy Teigen og John Legend avslørte at de venter sitt tredje barn, begynte fansen å spekulere på om Teigen var gravid under brystoperasjonen sin i begynnelsen av juni. Nå svarer hun. Foto: NTB Scanpix
SVARER PÅ SPEKULASJONENE: Kort tid etter at Chrissy Teigen og John Legend avslørte at de venter sitt tredje barn, begynte fansen å spekulere på om Teigen var gravid under brystoperasjonen sin i begynnelsen av juni. Nå svarer hun. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nylig kom gladnyheten om at den 34 år gamle modellen Chrissy Teigen og ektemannen og sangfuglen John Legend (41) venter sitt tredje barn.

Familieforøkelsen delte ekteparet i musikkvideoen for låta «Wild», hvor deres to andre barn, sønnen Miles (2) og dattera Luna (4), også er å se.

Til tross for at flere av Teigens fans er i ekstase over at hun er gravid, er det også flere som har bitt seg merke i om dette kan bety at hun var gravid da hun utførte en brystoperasjon i begynnelsen av juni.

Forvirringen har medført at Teigen har sett seg nødt til å svare fansen sin. Det melder People.

- Den var ikke negativ

I et innlegg på Twitter svarer Teigen en fan på spørsmål om hun faktisk var gravid under operasjonen, som fant sted for drøye to måneder siden.

Der kommer det fram at hun ikke hadde noen anelse om at hun ventet barn da hun opererte ut sine ti år gamle brystimplantater.

«Jeg tok en rutinemessig graviditetstest før operasjonen. Den viste negativ. Den var ikke negativ», skriver Teigen på Twitter.

Videre forteller 34-åringen at hun tok en ny graviditetstest noen uker etter operasjonen, noe hun påpeker at hun har gjort nesten hver måned i håp om at den en dag skulle være positiv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer