Hanna Schönberg:

Deler sjokkbilde

Den svenske influenseren delte oppdatering fra sykehuset.

DELTE OPPDATERING: Den svenske influenseren Hanna Schönberg deler oppdatering fra sykehuset. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB
DELTE OPPDATERING: Den svenske influenseren Hanna Schönberg deler oppdatering fra sykehuset. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i januar i år at den svenske artisten Eric Saade (30) avslørte at han hadde funnet kjærligheten på ny etter bruddet med influenseren Nicole Falciani (23).

I et innlegg, delt på Instagram, kom det fram at hadde funnet lykken med den svenske influenseren Hanna Schönberg (22).

Paret har delt en rekke romantiske bilder av hverandre på sosiale medier det seineste året. Nå deler imidlertid Schöberg et litt annet type bilde.

Vinteren er lang og kald og full av tabber. Se Nonstop på Dagbladet TV. Vis mer

Delte sjokkbilde

I en oppdatering på Instagrams historiefunksjon skriver nemlig influenseren at hun beklager for at hun ikke har oppdatert følgerne sine de siste dagene, men at det har en naturlig forklaring.

«Jeg har tilbrakt hele natta og dagen på sykehuset. Har hatt smerter i magen i flere uker og det ble verre over natta. Men jeg har det mye, mye bedre nå».

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

På bildet hun deler ser man at 22-åringens øye er mer eller mindre helt hovnet opp.

«Jeg fikk også den sykeste, skumleste allergiske reaksjonen på sykehuset. Øynene mine hovnet opp på grunn av medisinen jeg fikk da jeg skulle ta røntgen. Det var så skummelt, men jeg er glad for at jeg er i gode hender», skriver hun videre.

- Behagelig

Romanseryktene mellom Saade og Schönberg begynte å florere i fjor sommer, etter at duoen hadde delt flere bilder i sosiale medier fra de samme stedene, blant annet fra Ibiza.

HOVNET OPP: Politisk kommentator Mats Knutson fikk en allergisk reaksjon rett før han skulle på direktesendt TV. Video/foto: SVT Vis mer

I en spørsmålsrunde på Instagram i sommer snakket paret svært varmt om hvordan de traff hverandre.

- Vi traff hverandre første gang sommeren 2020 på et poolparty med felles venner. Hanna var så behagelig, hun var bare seg selv. Hun var helt usminket og forsøkte ikke gjøre seg til eller noe som helst, sa han, og la til:

- Det var da jeg visste at jeg kom til å falle for henne om vi noensinne skulle sees igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer