Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Elizabeth Hurley:

Deler skrekkbilde og trygler om hjelp

Elizabeth Hurley bønnfaller publikum om tips etter at nevøen ble knivstukket. NB! Sterke bilder.

I SJOKK: Skuespiller Elizabeth Hurley opplevde et mareritt for to uker siden da nevøen hennes Miles Hurley ble knivstukket i London. Foto: NTB Scanpix
I SJOKK: Skuespiller Elizabeth Hurley opplevde et mareritt for to uker siden da nevøen hennes Miles Hurley ble knivstukket i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For to uker siden ble Miles Hurley (21), som er nevøen til den britiske skuespilleren Elizabeth Hurley (52), brutalt overfalt og knivstukket i London.

Ifølge The Telegraph skal fire menn ha gått til angrep på Miles og en kompis, hvor de seinere rømte fra åstedet.

London Metropolitan Police har nå gått ut med bilder av fluktbilen til de angivelige gjerningspersonene, og ber om tips fra publikum.

Ikke identifisert

Elizabeth Hurley har selv vært svært aktiv på sosiale medier den siste uka, hvor hun har delt oppdateringer om nevøens helsetilstand.

21-åringen skal ha mistet store mengder blod etter knivstikkingen, men politi og ambulanse var raskt på stedet og fikk fraktet ham til sykehus.

De fire gjerningspersonene er så langt ikke identifisert. I et nytt innlegg på sosiale medier, trygler Elizabeth Hurley om tips fra potensielle vitner.

Hun deler samtidig et skrekkbilde av skadene nevøen ble påført.

- Voldelig angrep

En politibetjent ved London Metropolitan Police bekrefter overfor US Weekly at de fikk inn en melding om knivstikking i London torsdag 8. mars.

Da de kom fram til stedet fant de to menn på 21 år, der begge var knivstukket. Kompisen til Miles har seinere blitt skrevet ut av sykehuset, mens Miles fortsatt får nødvendig behandling på sykehuset. Han er imidlertid utenfor livsfare.

Overfor The Telegraph forklarer politietterforsker Simon Monga at overfallet skal ha skjedd etter en mindre kollisjon.

- Dette var et voldelig og unødvendig angrep. En mindre kollisjon har resultert i at to menn ble knivstukket. Det er ren flaks at skadene de pådro seg ikke var mer alvorlige, sier han og oppfordrer potensielle vitner til å kontakte politiet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Sliter med å gå

Miles Hurley har selv tatt til Instagram for å takke for støtten han har fått de siste dagene.

- Tusen takk til dere alle for gode meldinger. Jeg sliter fortsatt med å gå, men kjenner at jeg sakte, men sikkert blir bedre. Tusen takk til familien min, som er den beste, skriver han på Instagram.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!