Bianca Ingrosso:

Deler tanker om bruddet

Influenseren letter på sløret etter nok et brudd.

SINGEL: Bianca Ingrosso lever singellivet etter bruddet med Philippe Cohen. Foto: Skjermdump Instagram
SINGEL: Bianca Ingrosso lever singellivet etter bruddet med Philippe Cohen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

For ei drøy uke siden kunne en av Sveriges største influensere, Bianca Ingrosso (27), nok en gang avsløre at hun og kjæresten Philippe Cohen (28) har gått fra hverandre.

Paret har gjort det slutt og blitt sammen igjen utallige ganger siden de først møtte hverandre i ungdomsåra.

Influenseren, som vanligvis er svært så aktiv på sosiale medier, har ikke delt en YouTube-video på en måned. Nå har hun imidlertid tatt fram kamera for å gi følgerne sine en liten oppdatering. Der snakket hun også om det seineste bruddet med Cohen.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Lei av drama

Videoen ble publisert torsdag denne uka, men første del ble spilt inn 4. juli. Seerne blir møtt av en trist Ingrosso som forteller at hun skal svare på noen spørsmål, deriblant er det noen som har spurt «hvordan går det egentlig med deg?».

- Generelt sier man «jeg har det bra», men jeg har det ikke bra. Jeg har ikke hatt det bra på noen måneder nå (...). Mye har skjedd i mitt personlige liv. Jeg føler at jeg er i ferd med å bli utslitt. Hjertet mitt er helt knust og jeg har ingen inspirasjon. Jeg har ingen kjærlighet til noe (....). Jeg er lei av at det er så mye drama i livet mitt, forteller hun.

Så hopper det plutselig en måned fram og det er 19. august, og 27-åringen virker å være i mye bedre form. Hun innleder med å si at hun føler seg «som en helt ny person».

SLUTT ELLER IKKE? Den svenske TV-stjernen Bianca Ingrosso og kjæresten Phillipe har hatt et turbulent forhold. Video: Thea Hope / Reporter: Henriette Eilertsen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Vis mer

Negativ energi

Influenseren forteller at hun har vært ute og danset og festet nesten hver kveld i det siste.

- «Bibbi» er singel, altså - det er så jævla gøy. Kan man si det? Og jeg har aldri følt meg så bra. Det er helt utrolig. Livet er på topp.

Hun ønsker imidlertid ikke å gå inn på detaljer når det kommer til bruddet med Cohen, men deler likevel hva hun føler om dette bruddet i forhold til de forrige.

- Dere vet at jeg har vært helt knust mange ganger, og jeg har hatt vanskelig for å komme meg ut av kjærlighetssorgen. Men jeg har en enorm kribling i hele kroppen nå. Det er som om jeg har vært høy i tre uker uten å ta narkotika. (...) Når den negative energien forsvinner, så er det bare positiv energi igjen, stråler Ingrosso.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer