Ashley Stock:

Deler tårevått brev til død datter (3)

For ei uke siden mistet influenser Ashley Stock dattera Stevie Lynn til kreft. Nå deler hun hjerteskjærende brev.

MISTET DATTERA: Influenser Ashley Stocks tre år gamle datter Stevie Lynn gikk nylig bort. Nå deler hun et rørende brev til dattera. Foto: Ashley Stock/Instagram
MISTET DATTERA: Influenser Ashley Stocks tre år gamle datter Stevie Lynn gikk nylig bort. Nå deler hun et rørende brev til dattera. Foto: Ashley Stock/Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av mai kom den tragiske beskjeden om at influenser Ashley Stock hadde mistet sin tre år gamle datter, Stevie Lynn.

Treåringen gikk bort som følge av en svulst på hjernen, og med det opplevde Stock og ektemannen Ben alle foreldres mareritt.

«Klokka 01.05 den 27. mai trakk Stevie pusten for siste gang i armene våre. Det har vært utallige mirakler og guddommelige øyeblikk som jeg vil fortelle om etter hvert når hjertet mitt finner styrke til det», skrev Stock i et åpenhjertig innlegg på Instagram.

- Venter på å høre stemmen din

Denne uka deler Stock et hjerteskjærende brev til sin avdøde datter med sine 472 000 følgere.

«Kjære Stevie, det har nå gått ei uke siden du tok ditt siste åndedrag i armene mine, mens Stevie Nicks «Landslide» spilte stille i bakgrunnen - den samme sangen som ble spilt i lokalet, da du kom til verden», starter Stock innlegget med til et bilde av dattera som leker med togsettet sitt.

«I dag kjørte jeg hjem fra min første tur til supermarkedet på over en måned, og morsinstinktet mitt tror stadig at du sitter i setet bak meg. Vi passerer søppelbilene og brannbilene og omrissene av den hvite månen på den blå himmelen. Jeg venter på å høre den lille stemmen din rope: «Mamma, se, se. Søppelbil, brannbil. Månen. Så fint». Men det er bare stillhet», fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer