Pernilla Wahlgren:

Deler trist nyhet: - Veldig kjedelig

Realitystjernen opplevde det store marerittet.

AVSLØRING: I en ny podkastepisode forteller Pernilla Wahlgren om hva som skjedde hjemme i Sverige mens hun befant seg på ferie i Spania. Her med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Foto: Jessica Gow / TT / NTB
AVSLØRING: I en ny podkastepisode forteller Pernilla Wahlgren om hva som skjedde hjemme i Sverige mens hun befant seg på ferie i Spania. Her med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Foto: Jessica Gow / TT / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske realitystjerna Pernilla Wahlgren (53) nyter for tiden late dager i sitt sommerhus i Marbella på den spanske solkysten. De siste ukene har hun holdt sine over 600 000 Instagram-følgere oppdatert med innbydende bilder fra den populære feriebyen.

Nylig fikk «Wahlgrens verden»-profilen også selskap av sin nye kjæreste, Christian Bauer (55). Huset hennes på Lidingö utenfor Stockholm har nå stått tomt i nesten en måned, og nylig tok en ubuden gjest seg inn i boligen.

53-åringen forteller om innbruddet i den nyeste episoden av podkasten «Wahlgren & Wistam», som hun har sammen med venninnen Sofia Wistam (55).

- Dessverre har det skjedd en kjedelig ting hjemme i Sverige mens jeg har vært her, som er veldig sykt. Jeg ble ringt midt på natta av Securitas som sa at det er et innbrudd hjemme. De ser på kameraet at han fortsatt er i huset, sier sangeren i podkasten, ifølge Hänt.

- Alarmen gikk med en gang han kom inn, og politiet og vakter var der raskt. Jeg har jo kameraer overalt, så jeg har jo sett det, legger hun til.

- Veldig kjedelig

Wahlgren avslører at hun ikke eier så mange verdifulle gjenstander som er attraktive å stjele. Gjennom et langt liv i rampelyset har hun likevel samlet mange ting med stor affeksjonsverdi og som ikke kan erstattes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer