Maria Stavang:

Delte ærlig: - Blir lei meg

Komikeren avslørte nylig at hun har fått diagnosen vaginisme. Responsen har vært overveldende.

ÆRLIG: Nylig kunne komiker Maria Stavang avsløre at hun har fått diagnosen vaginisme. Foto: Morten Eik / Se og Hør
ÆRLIG: Nylig kunne komiker Maria Stavang avsløre at hun har fått diagnosen vaginisme. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag delte komiker Maria Stavang (27), på sosiale medier kjent som «Piateed», et svært ærlig innlegg med sine 174 000 følgere.

Der kom det fram at komikeren har fått diagnosen vaginisme.

«Jeg er ikke sånn veldig komfortabel med å dele dette. Det er utrolig privat og jeg gleder meg ikke til Dagbladet overskriften 'Maria snakker ut om problemene med fitten', men jeg håper jeg kan hjelpe noen som sliter med det samme», var blant det komikeren skrev.

Stavang brukte innlegget på Instagram til å etterlyse mer informasjon om diagnosen, og bedre muligheter for hjelp. Selv måtte hun gå privat for å skaffe den hjelpen hun trengte.

Nå, to dager etter innlegget, skriver Stavang at hun har mottatt massiv respons og støtte. Det gjør hun på Instagrams historiefunksjon.

«Wow. Tusen takk! Blir veldig takknemlig for alle meldinger og kommentarer på innlegget om vaginisme, jeg er overveldet. Takk til alle som har sendt melding med sin historie og sagt at de føler med meg. Takk for at dere vil dele de med meg», begynner hun.

27-åringen skriver videre at hun blir lei seg for å lese om alle andre som opplever det samme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer