Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Vanessa Morgan og Michael Kopech:

Delte baby­nyhet. Skilles

Avsløring på avsløring for «Riverdale»-stjerna.

SJOKKERER: «Riverdale»-skuespilleren Vanessa Morgan annonserte nylig at hun venter sitt første barn med ektemannen Michael Kopech. Sistnevnte søkte imidlertid om skilsmisse for en måned siden. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERER: «Riverdale»-skuespilleren Vanessa Morgan annonserte nylig at hun venter sitt første barn med ektemannen Michael Kopech. Sistnevnte søkte imidlertid om skilsmisse for en måned siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I helga kom gladnyheten om at «Riverdale»-stjerna Vanessa Morgan (28) venter sitt første barn med baseballspilleren Michael Kopech (24).

På Instagram delte skuespilleren det glade budskapet med sine 8,6 millioner følgere, og skrev blant annet følgende til et innlegg:

«Jeg er overlykkelig over å ønske min lille babygutt velkommen til denne verden i januar. Det er som om alt jeg trodde betydde noe i livet, har endret seg fullstendig.»

I innlegget fulgte blant annet bilder og videoer fra en angivelig baby shower, graviditetstest, ultralyd - samt en dansende, tilsynelatende lykkelig Morgan.

Og lykkeønskninger strømmet inn under Instagram-posten.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland / Rød Løper Vis mer

«Herregud, Vanessa! Så spent på dine vegne. Gratulerer», skrev blant andre Morgans «Riverdale»-kollega, Camila Mendes (26).

Har søkt om skilsmisse

Nå, bare noen dager etter babykunngjøringen, kommer en noe mindre hyggelig beskjed - Morgans ektemann ønsker angivelig å skille seg.

E! News melder at Kopech skal ha søkt om skilsmisse før «Riverdale»-stjerna kunngjorde at hun var gravid. Det skjedde angivelig 19. juni i Texas, ifølge The Chicago Tribune. Sistnevnte avis hevder å ha lest rettsdokumenter som bekrefter bruddet.

TRØBBEL I PARADIS?: Morgans ektemann, Kopech, skal ha tatt ut skilsmisse før kunngjøringen av graviditeten. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL I PARADIS?: Morgans ektemann, Kopech, skal ha tatt ut skilsmisse før kunngjøringen av graviditeten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den vordende moren nevnte for øvrig ikke Kopech i Instagram-kunngjøringen, og han var ei heller å se på de publiserte bildene og videoene.

Baseballspilleren skal imidlertid ha trukket seg fra 2020-sesongen på grunn av «personlige årsaker». Overfor People bekrefter en av representantene hans at barnet er Kopech sitt. Skilsmissen ønsker de derimot ikke å kommentere.

BASEBALL: Vanessa Morgans ektemann, Michael Kopech, er en profesjonell baseball-pitcher for Chicago White Sox of Major League Baseball. Foto: NTB Scanpix
BASEBALL: Vanessa Morgans ektemann, Michael Kopech, er en profesjonell baseball-pitcher for Chicago White Sox of Major League Baseball. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er heller ikke satt opp noen høring i forbindelse med saken ennå.

Giftet seg

Den angivelige skilsmissen kommer bare sju måneder etter at stjerneparet ga hverandre sitt ja. De skal ha møttes gjennom sosiale medier i 2018.

- I dag avga jeg løfte til min bestevenn for resten av livet, og det var en dag tilbrakt med de vi elsker, i et rom fylt av endeløs kjærlighet. Jeg kan ikke vente til å tilbringe resten av livet mitt med ham, fortalte 28-åringen til E! News i januar.

Morgan postet flere bilder av seg og ektemannen i etterkant av bryllupet, i sosiale medier.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!