<strong>POPSTJERNE:</strong> Fansen likte dårlig at Måns Zelmerlöw la ut et bilde der han kjører båt med en øl ved siden av seg. Foto: SCANPIX
POPSTJERNE: Fansen likte dårlig at Måns Zelmerlöw la ut et bilde der han kjører båt med en øl ved siden av seg. Foto: SCANPIX Vis mer

Delte bilde på Instagram: Én detalj får fansen til å rase

Eurovision-Måns er i hardt vær etter båtbildet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går delte den svenske artisten Måns Zelmeröv et bilde av seg selv bak rattet på en båt. Det er bare et lite problem, og det får fansen til å rase.

Ved siden av ham står det en åpen ølflaske, og fansen konkluderte raskt med at Zelmerlöv kjørte båten i påvirket tilstand.

Det var den svenske avisa Expressen som først omtalte saken.

Skuffede fans

- Øl? Og ikke redningsvest? Du burde skamme deg, Måns! Du skal jo være et forbilde, skriver en av følgerne hans på Instagram.

- Si at du ikke kjører båt når du er full? skriver en annen.

Sweden is also quite nice.. #nofilter

A photo posted by Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow) on

Zelmerlöv har selv ikke kommentert saken, men hans pressekontakt, Helene Wigren, sier at det er svært beklagelig at han ikke hadde på seg redningsvest, og avviser at Zelmerlöw var full.

- Flasken er ikke hans, det er kompisene hans. Det var de som tok bildet, skriver hun i en e-post til Expressen.

I Norge er promillegrensen for fritidsbåter og småbåter 0,8. Våre svenske naboer er litt strengere, og har satt samme grense, altså 0,2, på båt og bil.

Ølflaske og opprørte fans til tross, bildet har høstet nær 33 000 likerklikk på bildedelingstjenesten Instagram.

Eurovision-vinner

Zelmerlöw stakk av med storeslem under Eurovision Song Contest i fjor, og sørget med det for at årets finale gikk av stabelen i Stockholm i mai.

Det er ikke første gang Zelmerlöw er i hardt vær etter en Instagram-blemme. I mai i fjor la han ut et bilde der han ligger utstrakt på en sofa. Problemet var bare at føttene hans lå på det som lignet et albansk flagg.

Det gikk så langt at Eurovision-vinneren ble utsatt for drapstrussler, og han slettet bildet kort tid etter.

Før Eurovision-deltakelsen var han allerede en kjent mann for svenskene, etter at han var med i Idol i 2005. Han nådde en femteplass i konkurransen, og året etter vant han den svenske dansekonkurransen Let's Dance.

I 2016 var han programleder for Eurovision-finalen sammen med Petra Mede. Da skapte Zelmerlöw nok en gang overskrifter etter at han dro vekk mikrofonen fra artisten Carola.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer