Pink:

Delte bukseløst bilde av sønnen (2) - fikk sjokk av hetsen

- Det er noe alvorlig galt med mange av dere der ute.

STERK KRITIKK: Artisten Pink (39) går hardt ut mot nettroll på sin egen Instagram, der mange kritiserte et bilde av sønnen hennes. Foto: NTB Scanpix
STERK KRITIKK: Artisten Pink (39) går hardt ut mot nettroll på sin egen Instagram, der mange kritiserte et bilde av sønnen hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Popstjernen Pink (39), eller Alecia Beth Moore som hun egentlig heter, er aller best kjent for sin vakre sangstemme og utallige hits. Men for mange er hun vel så kjent for sitt temperament.

Det kom derfor kanskje ikke som noe sjokk da hun nylig gikk hardt ut mot sine egne følgere på Instagram, der hun kom med sterk kritikk rettet mot de mange nettrollene som finnes i sosiale medier.

Kritikken kom derimot ikke helt ubegrunnet. Artisten la nemlig ut et koselig familiebilde på sin egen Instagram-konto, der hun og de to barna, Willow (7) og Jameson (2), hilser på en pelikan ved bassengkanten.

- Er dere seriøse?

Mange følgere bet seg merke i mangelen på bukser hos sønnen, og negative kommentarer begynte å renne inn, melder Today. Det hele resulterte i at 39-åringen slettet bildet, for så å legge det ut på nytt, men i en sladdet versjon. I teksten til bildet går hun hardt ut mot følgerne.

«Det er noe alvorlig galt med mange av dere der ute. Å hisse seg opp over penisen til ungen min? Over omskjæring? Er dere seriøse? Som enhver mor på stranda la jeg ikke engang merke til at han hadde tatt av seg bleia. Jeg slettet det fordi dere alle er jævla ekle» skriver hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer