Gullruten 2019:

Delte Gullruten-øyeblikk fra sofaen

Truls Svendsen ble hjemme lørdag kveld, framfor å reise til Bergen.

BLE HJEMME: I fjor tok Truls Svendsen med seg kjæresten Charlotte Smith på Gullruten for første gang. I år ble de derimot hjemme. Foto: Andreas Fadum
BLE HJEMME: I fjor tok Truls Svendsen med seg kjæresten Charlotte Smith på Gullruten for første gang. I år ble de derimot hjemme. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mens tv-profiler fra hele landet i kveld ankom Grieghallen i Bergen for å delta på årets Gullruten-utdeling, var det kanskje spesielt én som glimret med sitt fravær.

Truls Svendsen (46), som var nominert i to kategorier, «Beste reality» for «Tjukken og Lillemor» og «Beste underholdningsprogram» for «Truls à la Hellstrøm», holdt seg nemlig hjemme i sofaen framfor å delta på årets utdeling.

Dette fordi han og samboeren, Charlotte Smith (30), i disse dager venter sitt første barn sammen, ei jente som skal hete Eva.

Likevel fulgte han tilsynelatende med på utdelinga på tv - noe som ble dokumentert på Smiths Instagram-profil. Der delte hun nemlig et bilde av seg selv, Svendsen og parets hund, godt plassert i sofaen.

Til det gøyale bildet, der Smith ser relativt medtatt ut, har 30-åringen skrevet følgende humoristiske tekst:

«Pynta oss for Gullruten», fulgt av emneknaggene «termin» og «kjolen passet ikke».

Vant pris

Svendsen var som nevnt nominert i to kategorier, og stakk av med prisen for beste underholdningsprogram sammen med Eyvind Hellstrøm (70).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer