Johanna Grønneberg:

Delte hele livet sitt på tv. Derfor ble det stille

Tv-profilen fikk nok og rømte landet.

TILBAKE PÅ TV: Johanna Grønneberg (39) er tilbake i rampelyset som en av deltakerne i årets «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2
TILBAKE PÅ TV: Johanna Grønneberg (39) er tilbake i rampelyset som en av deltakerne i årets «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det ble så nært og jeg kjente at ... selv om det ikke var en fæl opplevelse, så fikk jeg nok, forteller tv-profilen Johanna Grønneberg (39).

Etter å ha vært borte fra rampelyset de siste åra, er tv-profilen tilbake for fullt som en av deltakerne i det velomtalte realityprogrammet «Farmen kjendis». Dagbladet møter henne på en en kafé på St. Hanshaugen i Oslo, der hun forteller om hvordan gårdsreality-opplevelsen har forandret henne til det bedre.

- «Farmen» har tatt helt av, det har forandret mye, sier hun og fortsetter:

- Jeg har gjort tv i mange år, men dette er helt annerledes.

Og det kan hun med sikkerhet fastslå. Forrige gang Grønneberg fikk oppmerksomhet for en tv-opptreden, tok hun like greit kameraene med inn på fødestua, og lot tv-seerne få ta del i både svangerskap og hverdagsliv i Los Angeles. Kontrasten til gårdslivet utenfor Hamar kunne kanskje ikke vært større.

Ville bli i USA

Sammen med ektemannen Vincent Pryme og datteren Savannah pendler de mellom USA og Norge, og kaller begge steder for «hjem».

- Mannen min elsker Norge. Jeg så for meg, da jeg giftet meg med en amerikaner, at jeg skulle bli i USA. Men så elsker ha Norge, sier hun lattermildt, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer