Gaute Ormåsen:

Delte kryptisk snutt: - Sterk mistanke

Flere har mistenkt Gaute Ormåsen for å ha vært i kostyme den siste tida.

MISTENKT: Flere tror Gaute Ormåsen er en av ulvene. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
MISTENKT: Flere tror Gaute Ormåsen er en av ulvene. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Flere dro kjensel på stemmene til den maskerte artistduoen Subwoolfer, som stakk av med seieren i Melodi Grand Prix med låta «Give That Wolf A Banana». Dermed var det de dresskledde, gule ulvene som representerte fedrelandet under årets Eurovision-finale i Torino.

Mange var raske med å peke ut artist Gaute Ormåsen (39) som en av de gule ulvene.

Kjendisstylist Jan Thomas (55) har fått god trening med å gjenkjenne kjente sangstemmer som en av detektivene i «Maskorama», og er overbevist om at det er «Kjærlighet er mer enn forelskelse»-sangeren.

FINALE: Det norske bidraget får salen til å koke. Vis mer

Selv benekter Ormåsen det hele.

På onsdag publiserte imidlertid sangfuglen fra Brumunddal en videosnutt på Instagrams historiefunksjon, med en mistenkelig tekst.

- Ville aldri falt meg inn

«Barn er så rare, kler seg ut i kostymer», skriver artisten.

KRYPTISK: Gaute Ormåsen delte kryptisk video. Foto: Skjermdump fra Instagram
KRYPTISK: Gaute Ormåsen delte kryptisk video. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Når Dagbladet slår på tråden, får han spørsmål om snutten er et hint om at han selv har tilbrakt tid i et kostyme den siste tida.

- Nei. Som jeg har sagt, så kunne det aldri falle meg inn å ta på meg kostyme personlig, men det er veldig gøy at folk, og særlig barn, byr på seg selv og har det gøy i kostyme, sier Ormåsen lattermildt.

Han kan fortelle at flere har oppfattet Instagram-historien som kryptisk.

- Det er ikke til å stikke under stol at det har vært sterk mistanke den siste tida, men som sagt, så tror jeg fortsatt det er Ylvis, forklarer han, og legger til at han synes det er morsomt at folk tenker på ham.

TORINO: Subwoolfer forteller hva de mener om Tix-stuntet, og «avsløringen» om at han er DJ Astronaut. Reportere: Ørjan Ryland og Agusta Magnusdottir / Dagbladet. Vis mer

- Jeg tror de fleste innerst inne skjønner at det må være noen som kan danse.

- Det skal jeg innrømme

Dagbladets anmelder Torgrim Øyre har tidligere sagt at stemmen til én av medlemmene i duoen har likheter med Gaute Ormåsen.

- Er du enig med at stemmen til en av ulvene likner på din?

POPULÆRE: Norges Eurovision-håp Subwoolfers er meget aktive på sosiale medier, og de er like hemmelighetsfulle der som i virkeligheten. Reporter: Ørjan Ryland. Video: Agusta Magnusdottir / Dagbladet Vis mer

- Jo, det skal jeg innrømme. Men det er mange som er flinke til å øve på det der. Har du hørt Gustav Nilsen for eksempel? Han høres akkurat ut som både Morten Harket og Alf Prøysen når han prøver.

- Så du mistenker at en av Ylvis-brødrene har øvd seg på en Gaute Ormåsen-etterlikning?

- Ja, men det kan være Gustav Nilsen også faktisk.

Ble konfrontert

Det har også blitt spekulert i hvem den andre halvparten i duoen er, og Ben Adams (40) er et navn som har gått igjen.

- Jeg har hørt ryktene, åpenbart - dessverre ikke meg, men, jeg skulle på en måte ønske det var det …, svarte Adams kryptisk da han ble konfrontert med ryktene tidligere i år.

FAVORITT: Dagbladet er på plass under generalprøvene før semifinalene i Eurovision braker løs. Både Norges Subwoolfer og norske Amanda Tenfjord, som representerer Hellas, imponerer Eurovision-ekspert. Video: Agusta Magnusdottir. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

I likhet med Ormåsen, holder også artist Kari Gjærum (69) en knapp på Ylvis-brødrene.

- De er flinke sangere, gode til å bevege seg. Høydeforskjellen er avgjørende. Intervjuet var på østnorsk, men noen er råflinke til å få det - ikke minst Ylvis, har hun tidligere uttalt til Dagbladet.

En av Ylvis-brødrenes beste venner, Frode Vassel (41), var med som MGP-deltaker i år, og kom for øvrig til finalen. Bård Ylvisåker ønsket i utgangspunktet ikke å uttale seg om saken, men sa til Dagbladet at han ønsket Vassel alt godt i sangkonkurransen.

- Hvis vi er med så har vi ikke så store ambisjoner. Da håper jeg vi gjør det såpass dårlig at han slår oss, sa Ylvisåker til Dagbladet den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer