Coronaviruset:

Delte meninger om tiltakene

Flere kjendisforeldre kan nå sende barna sine tilbake til barnehagen og skolen. Det er imidlertid litt uenigheter rundt hvor trygt det er.

DELTE MENINGER: Det har vært diskusjoner knyttet til hvorvidt det er trygt eller ikke å åpne barnehager og skoler igjen. Dette mener kjendisene om problematikken. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
DELTE MENINGER: Det har vært diskusjoner knyttet til hvorvidt det er trygt eller ikke å åpne barnehager og skoler igjen. Dette mener kjendisene om problematikken. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hele landet er nå midt i en coronapandemi, som rammer alle landets innbyggere på den ene eller andre måten. Torsdag 12. mars gikk Helsedirektoratet ut med en rekke tiltak for å hindre spredning av covid-19, eller coronaviruset.

I de påfølgende dagene ble det iverksatt flere og flere tiltak, som til slutt førte til at også skoler og barnehager over hele landet skulle stenges.

Dermed har store deler av befolkningen hatt hjemmeværende barn i ulike aldrer i over en måned, med mange foreldre som selv har hatt hjemmekontor.

Rett før påske ble det besluttet at barnehager vil åpne igjen fra 20. april, og skoler fra 1. - 4. trinn, samt SFO, vil åpne fra 27. april. For elever på VG3 som følger yrkesfaglig løp i skole, og yrkesfagelever på VG2 vil videregående skoler også igjen være i bruk.

Det gjør at flere av landets kjendiser snart kan sende barna sine tilbake. Det har imidlertid vært knyttet diskusjoner til hvorvidt det er trygt eller ikke å åpne den delen av samfunnet igjen, grunnet smittefaren.

Noen av dem som tviler på at det er trygt, er influenceren Julianne Nygård (29), bedre kjent som Pilotfrue, og ektemannen Ulrik (40).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer