Tommy Lee:

Delte penisbilde: - Å herregud

Sjokkerte fansen på sosiale medier.

NAKENBILDE: Rockestjerne Tommy Lee la ut bilde av penisen sin på Instagram. Reporter: Celina Morken Vis mer
Publisert

Torsdag gikk det mildt sagt sjokkbølger gjennom sosiale medier, da Mötley Crüe-stjerna Tommy Lee (59) delte et nakenbilde av seg selv.

Skal man tro kommentarene under bildet, er flere av følgerne hans nå «forferdet», etter at det dukket opp et bilde av 59-åringens nakne kropp - inkludert penisen.

«Ooooopppsss», skriver han til bildet.

Foto: Skjermdump / Instagram
Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Sjokkerte følgere

Bildet har de siste tre timene fått over 30 000 likerklikk, og flere tusen kommentarer. Kona, Brittany Furlan, skriver:

«Å HERREGUD».

«Tom, du kan ikke publisere dette på Instagram!!», skriver en annen, mens en tredje følger opp med:

«Bro. Første jeg ser når jeg åpner Instagram».

Instagram har strenge retningslinjer hva gjelder nakenhet på plattformen, og bildet ble fjernet omtrent fire timer etter at det ble publisert. Det er imidlertid fremdeles å finne på Twitter-kontoen hans.

TRAILER: På nittitallet ble en sextape av Pamela Anderson og Tommy Lee lekket. Nå blir sexskandalen en TV-serie. Vis mer

Flere nakenskandaler

Dette er langt fra første gang trommisen deler bilde av sine edle deler. I 2019 dukket det opp en video av det som tilsynelatende var penisen hans - nær ansiktet til kona.

Rockeren har tidligere vært åpen om at han har et avslappet forhold til kroppen sin, blant annet i biografien «Tommyland» fra 2005, hvor han avslørte at han hadde lange samtaler med penisen sin.

Tommy Lee var tidligere gift med modell og skuespiller Pamela Anderson. Forholdet fikk mye oppmerksomhet, blant annet etter at en av parets private sexvideoer havnet på avveie. Detaljene rundt både forhold og sexvideo ble til serien «Pam and Tommy», som kom tidligere i år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer