Céline Dion:

Delte sjeldent bilde av sønnene

Artisten overrasket med nytt bilde av tvillingene.

CÉLINE HEDRET SØNNENE: Sangstjernen Céline Dion feiret tvillingsønnenes bursdag med et sjeldent innlegg på Instagram. Foto: NTB scanpix
CÉLINE HEDRET SØNNENE: Sangstjernen Céline Dion feiret tvillingsønnenes bursdag med et sjeldent innlegg på Instagram. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stjerneartisten Céline Dion (51) gikk gjennom en svært tøff periode for noen år siden, da hun opplevde å miste både ektemannen René Angélil og broren Daniel til kreft - i løpet av to dager.

Da sorgen rammet i januar 2016, først på ektemannens dødsdag 14. januar og deretter på brorens dødsdag 16. januar - dagen da René skulle ha fylt 74 år, fant Céline utvilsomt stor trøst i sine tre barn.

Sleit med å få barn

I løpet av de over 20 årene Céline og René var gift, fikk de sønnene René-Charles (18), Eddy (9) og Nelson (9). Men veien mot å bli trebarnsmor var alt annet enn enkel for 51-åringen.

Før tvillingguttene kom til verden, gjennomgikk sangstjerna seks prøverørsbehandlinger og en spontanabort, ifølge Oprah.com.

I august 2009 erklærte «My Heart Will Go On»-sangeren at hun og ektemannen ventet sitt andre barn, men så kom kontrabeskjeden. Dions talsperson kunne den gang fortelle at svangerskapet endte med en spontanabort bare ti dager etter at graviditeten var blitt offentliggjort, ifølge The Sydney Morning Herald.

Ekteparet hadde et sterkt ønske om å få flere barn sammen, og våren 2009 uttalte Céline Dion at hun kom til å ta halvannet års pause fra karrieren for å fokusere på å utvide familien. Og - halvannet år senere - kom endelig de to sønnene til verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer