Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Demi Lovato

- Demi er våken

Ble hentet av ambulanse i sitt eget hjem i Hollywood.

FRAKTET TIL SYKEHUS: Sangstjerna Demi Lovato skal ha blitt fraktet til sykehus tirsdag. Foto: NTB scanpix
FRAKTET TIL SYKEHUS: Sangstjerna Demi Lovato skal ha blitt fraktet til sykehus tirsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sangstjerna Demi Lovato (25) ble tirsdag fraktet til et sykehus i Los Angeles, melder People.

Politiet i Los Angeles bekrefter overfor nettstedet at de fikk melding om en medisinsk nødssituasjon klokken 11.40 (lokal tid).

25-åringen skal ha blitt hentet av ambulanse i sitt eget hjem i Hollywood Hills, og ble dermed fraktet til et lokalt sykehus.

I en uttalelse til NBC News sier en talsperson for Lovato at det står bra til med henne.

«Demi er våken og sammen med familien, som vil takke alle for kjærligheten, bønnene og støtten. Noe av informasjonen som spres er uriktig og de ber om at privatlivet respekteres», heter det i uttalelsen.

Demi Lovato ble stjerne som svært ung. Allerede i 2002, da hun var ti år gammel, debuterte hun i tv-serien «Barney & Friends».

I seinere tid har hun vært å se i flere tv-serier, men har de siste åra gjort størst suksess som artist.

Åpen om problemene

Den talentfulle 25-åringen har tidligere vært åpen om sine problemer med rus og psykiske problemer, som innebar blant annet angst, spiseforstyrrelser og selvskading.

I 2012 hevdet hun at hun var blitt rusfri etter et lengre opphold på en avrusingsklinikk.

I fjor røpet hun imidlertid i en dokumentarfilm at dette var løgn.

- Jeg fulgte ikke programmet mitt, jeg var ikke klar for å bli edru, sa hun i «Demi Lovato: Simply Complicated».

På det tidspunktet var hun så avhengig av narkotiske midler at hun smuglet med seg kokain hvor enn hun skulle.

- Jeg sneik det med meg på fly, jeg sneik det til meg på toaletter, jeg tok det i skjul gjennom hele kvelden ... Jeg var rusa i type to måneder, der jeg brukte det hver dag, sa hun i dokumentaren.

Hun røpet at hun var kun 17 år gammel da hun prøvde kokain for første gang, mens hun jobbet for Disney Channel.

- Jeg var redd, for moren min hadde alltid fortalt med at hjertet kunne sprenge hvis man tok det. Men jeg gjorde det likevel, og jeg elsket det første gang jeg tok det, sa hun i fjor, ifølge Billboard.

Synger om tilbakefall

I tida etterpå har sangeren innrømmet at hun har kjempet et hard kamp mot å holde seg edru, og uttalt at hun trodde hun skulle være død før hun fylte 21.

Tidligere i sommer slapp hun låta «Sober», der hun tilsynelatende innrømmer å ha havnet tilbake i gamle spor.

«Mamma, jeg er så lei meg, jeg er ikke edru lenger. Og pappa, vær så snill å tilgi meg for drinkene jeg har sølt på gulvet,» synger hun i en av strofene i den hjerteskjærende piano-balladen, ifølge People.

ELSKER SEG SELV: Demi Lovato fortalte denne uken på Ellen DeGeneres at hun er ferdig med å bry seg om hva folk måtte mene om bildene hun poster i sosiale medier. Video: Biler med tillatelse fra TV3 Vis mer

«Og jeg er lei meg for fansen jeg har mistet, som så meg falle igjen. Jeg ville være en rollemodell, men jeg er bare menneskelig,» fortsetter hun i låta.

«Jeg er lei meg for at jeg er tilbake her igjen. Jeg lover at jeg skal søke hjelp, dette var aldri intensjonen min. Jeg er trist på mine egne vegne,» deler hun avslutningsvis i låten.

Demi Lovato har vært ut og inn av avrusningsklinikker flere ganger for å få hjelp med rusproblemene. I mars hevdet hun at hun hadde vært edru i seks år.

I 2011 ble hun også diagnostisert med bipolar lidelse, en lidelse også hennes far har slitt med i en årrekke.