Demi Lovato:

Demi Lovato er forlovet

Sangerinnen avslørte at hun er forlovet på Instagram.

FORLOVET: Demi Lovato avslører forlovelse på Instagram. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Artisten Demi Lovato (27) er forlovet. Nyheten deler hun selv på Instagram, til et bilde av hun og kjæresten Max Ehrich (29).

På fingeren kan man se en gigantisk forlovelsesring.

- Da jeg var en liten jente, kalte min biologiske far meg alltid hans «lille partner» - noe som kanskje høres rart ut uten hans søramerikanske cowboy-aksent. Det ga mening for meg. Og i dag gir det mening igjen, men fra idag skal jeg offisielt være en annens partner, skriver hun til et bilde av de to.

Også kjæresten Max har delt en rekke bilder av det nyforlovede paret, og skriver til bildene at han gleder seg stort til å bli artistens ektemann.

- Du er hver kjærlighetssang, hver film, hver sangtekst, hvert dikt, alt jeg kunne drømt om og litt til i en partner for livet. Ord kan ikke beskrive hvor uendelig forelsket jeg er i deg, for evig og alltid og litt til. Jeg kan ikke være et sekund til på denne jorda uten mirakelet ved å ha deg som min kone, er blant det han skriver til bildene.

Det romantiske frieriet fant sted i Malibu i California, og ringen skal ifølge People være fra kjendisgullsmeden Peter Marco.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer