Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Demi Lovato takknemlig for å være i live etter overdose

- Jeg må fortsette å kjempe.

INNLAGT: Demi Lovato har for første gang ytret seg etter at hun ble innlagt på sykehus for to uker siden. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB scanpix
INNLAGT: Demi Lovato har for første gang ytret seg etter at hun ble innlagt på sykehus for to uker siden. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Popstjernen Demi Lovato har ytret seg for første gang etter sykehusinnleggelsen for to uker siden og sier i en melding på Instagram at hun trenger tid til å komme seg.

Lovato har mer enn 70 millioner følgere på Instagram, og de fikk ikke vite mye nytt om omstendighetene rundt innleggelsen av 25-åringen 24. juli.

- Jeg har alltid vært åpen om min reise med avhengighet. Det har jeg lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette kjempe mot for å vinne over, noe jeg ennå ikke har gjort, skrev hun.

Lovato har lenge vært åpen om problemene med depresjoner, avhengighet og spiseforstyrrelser. Det har ikke kommet noen offisiell bekreftelse på hva det var som gjorde at Lovato ble sendt til sykehus, men Lovato omtaler altså sykdommen, altså rusavhengigheten, noe som mer enn antyder at hun hadde tatt en overdose.

I innlegget på Instagram fortsetter med å takke Gud for at hun fremdeles er i live, så takker hun fansen for støtten og de ansatte ved Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles for at de reddet livet hennes.

Hun avslutter med å understreke at hun trenger tid til å bli frisk og at det viktigste nå er at hun klarer å holde seg edru og kommer på bedringens vei.

KONSERT: Da Demi Lovato holdt konsert i Oslo i juni 2018, fortalte hun en sterk historie om sin egen oppvekst. Video: Henriette Eilertsen Vis mer

I intervjuer hun har gjort, har hun også fortalt at hun klarte å holde seg rusfri i seks år. Hun synger imidlertid om et tilbakefall i låten «Sober», som utkom i juni.

På grunn av sykehusinnleggelsen er en konsert og en medvirkning i et realityshow blitt avlyst.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!