Demi Lovato takknemlig for å være i live etter overdose

- Jeg må fortsette å kjempe.

INNLAGT: Demi Lovato har for første gang ytret seg etter at hun ble innlagt på sykehus for to uker siden. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB scanpix
INNLAGT: Demi Lovato har for første gang ytret seg etter at hun ble innlagt på sykehus for to uker siden. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Popstjernen Demi Lovato har ytret seg for første gang etter sykehusinnleggelsen for to uker siden og sier i en melding på Instagram at hun trenger tid til å komme seg.

Lovato har mer enn 70 millioner følgere på Instagram, og de fikk ikke vite mye nytt om omstendighetene rundt innleggelsen av 25-åringen 24. juli.

- Jeg har alltid vært åpen om min reise med avhengighet. Det har jeg lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette kjempe mot for å vinne over, noe jeg ennå ikke har gjort, skrev hun.

Lovato har lenge vært åpen om problemene med depresjoner, avhengighet og spiseforstyrrelser. Det har ikke kommet noen offisiell bekreftelse på hva det var som gjorde at Lovato ble sendt til sykehus, men Lovato omtaler altså sykdommen, altså rusavhengigheten, noe som mer enn antyder at hun hadde tatt en overdose.

I innlegget på Instagram fortsetter med å takke Gud for at hun fremdeles er i live, så takker hun fansen for støtten og de ansatte ved Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles for at de reddet livet hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer