Demi Moore fikk 3600 kjærlighetserklæringer til frokost i dag

Organisert på Twitter av ektemannen.

IVRIGE MIKROBLOGGERE: Ashton Kutcher bruker gjerne mobilen til å sende ut Twitter-meldinger, og han og kona Demi Moore er ikke fremmede for å tvitre direkte fra den røde løperen. Foto: STELLA PICTURES
IVRIGE MIKROBLOGGERE: Ashton Kutcher bruker gjerne mobilen til å sende ut Twitter-meldinger, og han og kona Demi Moore er ikke fremmede for å tvitre direkte fra den røde løperen. Foto: STELLA PICTURESVis mer

|||(Dagbladet.no): Ashton Kutcher (31) er en av de ivrigste kjendisene på mikrobloggingstjenesten Twitter. Men han har ikke samme problemet som eksen til Jennifer Aniston, som ble dumpa fordi han tvitrer for mye.

Kona Demi Moore (46) er nemlig like glad i å tvitre selv.

I disse dager kan deres hundretusener av Twitter-venner på lese parets mange søte små beskjeder til hverandre, mens Ashton er i Monaco på jobb og Demi er hjemme i USA.

Denne morgenen bestemte han seg for å gjøre en vri, og oppfordret alle sine følgesvenner til å sende Demi en kjærlighetserklæring nøyaktig klokka kvart på åtte lokal tid, eller kvart på fire, norsk tid. Det er nemlig på dette tidspunktet hun sender barna på skolen og setter seg ned med PC'n.

Resultatet var at 3600 twittermeldinger fra hele verden ramlet inn til henne i løpet av sju minutter.

- Takk, alle sammen. Jeg snakket akkurat med henne på telefon og hun elsket det! rapporterte Kutcher umiddelbart etterpå.

Der har du romantikk anno 2009! Er du på Twitter selv kan du bli følgesvennen til både Ashton (@aplusk) og Demi Moore (@mrskutcher). Det hender de svarer deg også, hvis du stiller dem spørsmål.

Men med henholdsvis 512 197 og 276 594 som følger dem, kan nok ikke alle regne med noen toveiskommunikasjon...