Chris Carmack:

- Den beste overraskelsen

Livet smiler for Hollywood-stjerna Chris Carmack.

LYKKELIGE: Chris Carmack og kona Erin Slaver har god grunn til å smile for tida. Foto: Instagram
LYKKELIGE: Chris Carmack og kona Erin Slaver har god grunn til å smile for tida. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Chris Carmack (41) er for de fleste kjent fra store suksesserier som «The O.C.» og «Grey's Anatomy». Men det er ikke bare på karrierefronten det har gått bra for 41-åringen.

På privaten har han vært gift med Erin Slaver siden 2018, og sammen har de dattera Kai (5). I mars kunne de imidlertid røpe at de ventet barn nummer to, og nå er endelig ventetida over. Det skriver People.

Paret røpte familieforøkelsen i et felles Instagram-innlegg. Der kunne de fortelle at de hadde fått en datter, og at hun ble født to uker for tidlig.

«Vi har fått en baby! Cielle Estee Carmack, (det betyr himmelen og stjernene), og det er akkurat det hun er for oss. Født to uker for tidlig, 10. mai, hun er den beste overraskelsen vi kunne sett for oss».

I innlegget har de delt en rekke bilder av den nyfødte jenta og seg selv. Babyen er pyntet med en rosa sløyfe for anledningen.

KRISE: Live Nelvik forteller om en gang det holdt på å gå galt for henne og Tore Sagen. Video: NRK Vis mer

Paret holdt nyheten om graviditeten hemmelig helt fram til termin bare var ni uker unna. Avsløringen var det Slaver som sto bak, da hun delte et bilde av seg selv og ektemannen på bildedelingstjenesten.

«Hvordan feirer du din andre baby? Med en FIESTA å klart», skrev hun den gang.

Duoen ble for første gang foreldre i 2020, da de kunne ønske dattera Kai velkommen til verden. Nå er de en familie på fire.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer