Petter og Gunhild Stordalen:

- Den beste vennen

Eksparet er fortsatt gode venner.

VENNER: Gunhild og Petter Stordalen skal visstnok fremdeles være svært gode venner, til tross for at de gikk hver til sitt i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
VENNER: Gunhild og Petter Stordalen skal visstnok fremdeles være svært gode venner, til tross for at de gikk hver til sitt i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For drøyt fire måneder siden bestemte Petter (56) og Gunhild Stordalen (40) seg for å gå hver til sitt. 10. november i fjor opplyste paret om avgjørelsen i en felles pressemelding.

- Det føles rart å sende ut en informasjon om noe så privat, men for å unngå rykter og spekulasjoner velger vi å være åpne om at vi fra midten av november kommer til å flytte fra hverandre, sa Gunhild og Petter i pressemeldingen.

Der sto det også at de hadde hatt 14 fantastiske år sammen, men at ting ikke alltid går som det skal.

Takket for støtten

To dager etter at de hadde gått fra hverandre, valgte de å rette en stor takk for all støtte til følgerne sine på Instagram.

«Tusen takk for alle hyggelige meldinger, støtte og omtanke de siste dagene. Det varmer. Det går fint med oss begge», skrev Petter til et bilde av de to sammen.

Innlegget kom en dag etter at Petter Stordalens tradisjonelle «mandagshilsen» uteble fra profilen hans. Hotellkongen har nemlig blitt kjent for å legge ut en Instagram-video hver mandag, der han ønsker følgerne sine en god start på uka.

Videoene starter med at han sier «Det er mandag» til kameraet, ofte etterfulgt av «Verdens beste dag».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer