Den bitre bandkonflikten fortsetter: - Han svartmaler oss

Lasse Stefanz vil ha pressekonferanse om konflikten. Lasse Sigfridsson er oppgitt over trusler og løgner.

VIL HA PRESSEKONFERANSE: Olle Jönsson (tv) og Christer Ericsson (th), fra dansbandet Lasse Stefanz skal gi ut låt med Mikael Wiehe. I et nytt intervju rakker de ned på sin tidligere bandkollega Lasse Sigfridsson. Foto: Christian Örnberg
VIL HA PRESSEKONFERANSE: Olle Jönsson (tv) og Christer Ericsson (th), fra dansbandet Lasse Stefanz skal gi ut låt med Mikael Wiehe. I et nytt intervju rakker de ned på sin tidligere bandkollega Lasse Sigfridsson. Foto: Christian Örnberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Siden 2013 har det vært en bitter millionkrangel mellom de tidligere bandkollegene i dansebandet Lasse Stefanz.

Våren 2012 ble tidligere Lasse Stefanz-bassist, Lasse Sigfridsson (63), sparket fra det svenske dansebandet, etter å ha vært et lojalt bandmedlem gjennom 45 år.

Sigfridsson stevnet bandet og krevde flere hundre tusen kroner i erstatning fra sine tidligere bandkolleger. I mai i år ble det klart at Lasse Sigfridsson vant rettssaken mot dansebandet og deres selskap LS Musikk Holding AB.

Bandet måtte punge ut 170 000 svenske kroner til den tidligere bassisten.

Fortsatt konflikt

Men tvisten er ikke over.

Nå går tidligere bandkolleger til motangrep på Lasse Sigfridsson og lover en pressekonferanse der alle kortene skal legges på bordet, skriver Expressen.

Avisa viser til et lengre intervju i Kristianstadsbladet der Christer Ericsson hevder at han og Olle Jönsson har gjort alt de kan for å gjøre alle parter i konflikten fornøyde.

- Men det er fortsatt en person som plager og sverter oss. Når du blir beskyldt for å være grådig, så er det den siste dråpen, sier han i et intervju med det svenske Kristianstadsbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer