Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Katie Price:

Den britiske modellen fikk nok av gravidryktene. Svarte med dette bildet

- Tror noen må si fra til «tante rød».

«SEKS MÅNEDER PÅ VEI»: Den britiske tv-profilen og glamourmodellen Katie Price (38) legger atter en gang lokk på gravidryktene. Foto: Instagram / NTB Scanpix
«SEKS MÅNEDER PÅ VEI»: Den britiske tv-profilen og glamourmodellen Katie Price (38) legger atter en gang lokk på gravidryktene. Foto: Instagram / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det har bare gått litt over et år siden en av Storbritannias mest omtalte kvinner, tv-profil og glamourmodell Katie Price (38), så seg nødt til å avkrefte at hun var gravid.

Nå har hun måttet gjøre det samme, en gang til.

Og den gang, som nå, kan en trygt si at Price egentlig kan skylde seg sjøl.

Misforståelse

For mens hun forrige gang fikk ryktene til å svirre etter å ha varslet «store nyheter» på Instagram - med tilhørende tåteflaske- og kjærestepar-emoji - bunnet de siste ukas spekulasjoner i noe helt annet.

Ifølge Daily Mail var det en nylig gjesteopptreden i den britiske kjendisversjonen av «Big Brother», der hun selv stakk av med seieren for to år siden, som satte fart på ryktemølla.

IKKE REDD FOR Å BY PÅ SEG SELV: Katie Price avbildet under sin egen boklansering i fjor. Foto: James Shaw /REX / Shutterstock / NTB Scanpix
IKKE REDD FOR Å BY PÅ SEG SELV: Katie Price avbildet under sin egen boklansering i fjor. Foto: James Shaw /REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Avisa skriver at Price, som ble mamma til sitt femte barn i 2014, skal ha snakket om en gammel sexvideo da hun uttalte følgende:

«Kanskje jeg skal lage en ny. Det har jeg ikke. Jeg var seks måneder på vei og hadde en hoven klitoris. Det gidder jeg ikke.»

Tampong-selfie

Det faktum at Price formulerte setningene i både fortid og nåtid, er med all sannsynlighet årsaken til at babyspekulasjonene skjøt fart i sosiale, så vel som tradisjonelle medier.

Og i år - som forrige gang - må 38-åringen avkrefte at et sjette barn er på vei.

Det har hun gjort ved å posere med en pakke tamponger på Instagram.

«Seks måneder gravid i dag ;) Seriøst, noen må gi tante rød beskjed. Lol», skriver hun til bildet.

Price er fra før mor til Harvey (14), Junior (11) og Princess (9), som hun har fra tidligere forhold. Hun er også mor til Jett (3) og Bunny (2) som hun har sammen med danseren Kieran Hayler (29).

STORFAMILIE: Katie Price sammen med ektemannen og sine fem barn. Foto: Instagram
STORFAMILIE: Katie Price sammen med ektemannen og sine fem barn. Foto: Instagram Vis mer

Kort tid før modellens yngste datter kom til verden ga Price, som tidligere har hatt klengenavnet «Jordan», uttrykk for at hun ville skilles fra ektemannen.

- Kjent for å være kjendis

«Jeg er lei meg for å måtte si at Kieran og jeg skilles fordi han og min bestevenn Jane Pountney har hatt et seksuelt forhold i sju måneder», tordnet glamourmodellen på Twitter.

Ekteparet virket imidlertid å få orden på problemene, og er fortsatt gift.

Katie Price, som først ble kjent etter å ha figurert som nakenmodell hos taboidavisa The Sun på 90-tallet, er ikke fremmed for å brette ut om privatlivet.

Selv har 38-åringen forsvart sin egen livvstil ved å påpeke hun er «kjent for å være kjendis».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling