Den britiske realitystjerna fikk nok: - Bildene sårer

Jessica Wright slår tilbake mot paparazzibilder.

SLÅR TILBAKE: Den britiske realitystjerna Jessica Wright så seg lei kroppsjikane. På Instagram slo hun tilbake med samme medisin, en uretusjert og naturlig video. Foto: Vianney Le Caer/REX, NTB scanpix
SLÅR TILBAKE: Den britiske realitystjerna Jessica Wright så seg lei kroppsjikane. På Instagram slo hun tilbake med samme medisin, en uretusjert og naturlig video. Foto: Vianney Le Caer/REX, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Jessica Wright (30) er en britisk modell og realitystjerne. Hun er kjent fra serien «The Only Way Is Essex», og har siden jobbet foran kameraet som modell og har hatt en aktiv musikkarriere.

Nylig ble hun fotografert på ferie med vennene sine av paparazzi som troppet opp. Disse bildene ble publisert av en rekke medier, og gjorde åpenbart et inntrykk på 30-åringen.

I en video på Instagram slår hun tilbake mot det hun selv omtaler som hån mot sin egen kropp.

- Ikke feit

Ikke alle ordspill lar seg oversette, men på Instagram har Wright lagt ut en video av seg selv, iført bikini, mens hun poserer i speilet.

«EveryBODYisbeautiful» har stjerna skrevet, som vil si at hun mener alle kropper er vakre. Videoen er sett over 300 000 ganger.

Det var kjendisnettstedet Good to know som først omtalte saken. Sammen med videoen og erklæringen la realitystjerna ut en lang tekst, der hun forteller at hun er lei hånet av kroppen hennes.

- Det ble tatt noen lite flatterende bilder av meg (...) Feriebildene av meg ble dessverre offentlig eiendom for hele verden, selv om jeg var på et privat hotell. Denne videoen er ekte, ikke redigert, i normalt lys og det er MEG, med feil og alt som hører til. Kroppsjikanering er ekte, skriver hun.

Videre forteller hun at «bildene såret», men at de ikke skal knekke henne. Wright påpeker at de ekstra kiloene hun har er helt normale.

I slutten av innlegget tar hun et hardt oppgjør med de negative kommentarene hun har fått.

- Jeg er ikke feit, og får likevel negative kommentarer på kroppen min fordi jeg har lagt på meg, avslutter hun.

Mange protester

Dette er ikke første gang noen tar et oppgjør med harselerende kroppskommentarer.

Realitystjerna Kim Kardashian er en av dem som har gått hardt ut over de såkalte haterne sine. Da stjerna i 2013 la ut et bilde i sosiale medier i hvit badedrakt, begynte det virkelig å koke på nettet. Under et talkshowbesøk fortalte hun om motivasjonen bak.

- Jeg prøvde en badedrakt, og sendte det til min forlovede, og spurte «babe, kan jeg legge ut dette?». Dette er min langfinger til verden, til alle som har kalt meg feit, fortalte 33-åringen til talkshow-vert Jay Leno.

Kardashian har flere ganger blitt kritisert for sin formfulle kropp. Særlig mye hets fikk hun under svangerskapet.

- Det forandret meg virkelig. Det gikk utover meg, jeg skal ikke late som noe annet. Det gjorde vondt i sjelen. Det forandret hvordan jeg er i offentligheten, sa Kardashian.

I fjor lagde kunsteren Substiana Jones en fotokampanje for å slå tilbake mot diskriminering av overvektige. Den ble godt mottatt og viser overvektige i positive og kjærlighetsfylte situasjoner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer