- Den minimale overdelen er kanskje litt for vågal for gjennomsnitts-Kari?

Lettkledd og sexy hos Mardou & Dean.

ANMELDELSE: Det var bare Sinsen, en kjapp kjøretur fra Oslo sentrum, men i går kunne det like gjerne vært en annen verden. Med det samme man entret den ærverdige Kanonhallen for Mardou & Deans første fullverdige kolleksjonsvisning, fikk man nemlig på følelsen at dette var alvor. Dette var mote.

Og det var det. Idet første modell entret catwalken, ikledd superhæler, ultrakorte svarte shorts og en skinnjakke som skrek perfeksjon, var det som et unisont «ja!» gikk igjennom forsamlingen.

Vågalt og sexy Og slik fortsatte det. Ja, buksedressen med den mildt sagt minimale overdelen er kanskje litt for vågal for gjennomsnitts-Kari, og de åpne kjoleryggene krever en fysikk vi bare kan drømme om, men designerduoen skal ha all ros for at de faktisk tør å skille seg ut fra alt det supertrygge (og traurige) man ser i norsk motebransje.
 
Favoritten er det lavendelfargede, og svært gjennomsiktige, tyllskjørtet med lommer, som ut i fra applausen å dømme nå står på ønskelista til samtlige fashionistaer i salen.

Dongerilek Foruten dongerien, da. For det er her Ingrid Bredholt og Patrik Rosenfors virkelig er i sitt ess. Ut kom jeansstoff i alle typer og former - lappet sammen, paljettbesatt, glitrende, utvasket og bleket. For både menn og kvinner.

Gutta med sine skinnjakker og lange skjortefrakker over, jentene med sine ensfargede t-skjorter, kimonoinspirerte jakker og magevesker festet med lenker. Hardt og mykt, og så inmari kult.

LOVENDE: Dagbladets anmelder er svært imponert over Mardou & Deans første fullverdige vår- og sommerkolleksjon for kvinner og menn. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
LOVENDE: Dagbladets anmelder er svært imponert over Mardou & Deans første fullverdige vår- og sommerkolleksjon for kvinner og menn. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures Vis mer

Skal man i det hele tatt klare å sette fingeren på noe, må det være at det slettes ikke er alt i denne kolleksjonen som er like anvendelig med mindre du er en sylfide på 1,80. Men trenger det alltid å være det?

Poenget er at Mardou & Dean viser hva de er gode for. Og mer til.

Hva synes du om antrekkene? Diskuter i kommentarfeltet under.

TYLLDRØM: Det lavendelfargede tyllskjørtet er favoritten til Dagbladets anmelder. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
TYLLDRØM: Det lavendelfargede tyllskjørtet er favoritten til Dagbladets anmelder. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures Vis mer