Kim Kardashian West:

Den mystiske sykdommen avslørt

- Dette skal ikke stoppe meg.

STERKE SMERTER: Kim Kardashian West har slitt med stort ubehag i leddene sine. Nå har realitystjernen fått konstatert hva som skal være årsaken til smertene. Foto: NTB Scanpix
STERKE SMERTER: Kim Kardashian West har slitt med stort ubehag i leddene sine. Nå har realitystjernen fått konstatert hva som skal være årsaken til smertene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det ble en dramatisk start på den nyeste sesongen av «Keeping Up with the Kardashians» forrige mandag, der tv-seerne blant annet fikk følge smertemarerittet til Kim Kardashian West (38).

I premiereepisoden fulgte man sistnevnte til legekontoret, der hun gjennomgikk ulike tester som følge av ekstrem smerte i leddene. Selv fryktet realitystjerna å ha blitt rammet av den alvorlige sykdommen Lupus - som blant andre artist Selena Gomez (27) har slitt kraftig med.

Ifølge NHI er det en kronisk, tilbakevendende betennelsessykdom i bindevevet som kan gi symptomer fra mange organsystemer - som hud, muskelskjelettapparatet, blodårer og nyrer. Tidlige symptomer kan blant annet bestå av slapphet, tretthet, leddsmerter, brystsmerter og hodepine - for å nevne noe.

Slitt i mange år

I den nyeste utgaven av «Keeping Up» får Kardashian West omsider svar på resultatene, og hva som har forårsaket flere ukers ubehag. Etter en ultralyd av 38-åringens hender, kan legen konstatere at tv-stjerna ikke har fått Lupus, slik hun fryktet.

Det betyr imidlertid ikke at Kardashian West går fri fra sykdom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer