Den rørende grunnen til at superparet nå lærer seg å svømme

Norskættede Chrissy Teigen og John Legend hopper nå i bassenget. 

HOPPER I VANNET: Modell Chrissy Teigen og sangstjerne John Legend lærer seg nå å svømme. Under et intervju med People avslører de den rørende grunnen. Foto: Matteo Prandoni/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpix
HOPPER I VANNET: Modell Chrissy Teigen og sangstjerne John Legend lærer seg nå å svømme. Under et intervju med People avslører de den rørende grunnen. Foto: Matteo Prandoni/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Ifølge det amerikanske folkehelseinstituttet drukner nærmere ti mennesker hver dag i USA. Mer enn en av fire av disse er barn.

En undersøkelse gjort av det amerikanske svømmeinstituttet viser at 70 prosent av afro-amerikanere og 60 prosent av spanskættede ikke kan svømme.

Et par som gjerne vil gjøre noe med denne statistikken er modellen Chrissy Teigen (30) og sangstjerna John Legend (37). I et nytt intervju med People forteller nå Teigen, som har norske gener, at begge to nå hopper i bassenget.

- Ingen frykt

Det er ikke helt uten grunn at stjerneparet nå hopper i bassenget. Paret fikk i midten av april sitt første barn, lille Luna.

Hun er ifølge Teigen motivasjonen bak det hele.

- Jeg kan ikke svømme, men jeg prøver å lære det for Luna, selvfølgelig, sier hun til det amerikanske magasinet og fortsetter:

- Det er ingenting jeg vil mer enn å få henne i vannet, slik at hun kan lære å svømme, forteller modellen.

Hun påpeker overfor magasinet at hun har fått med seg ektemannen sin i vannet. Paret skal leie inn en instruktør som skal lære dem teknikken.

Paret er ifølge den nybakte mora fryktløse i sin sak.

- Jeg har ingen frykt for vannet. John har ingen frykt for vannet. Eller dyr, haier eller hva som enn finnes i havet, sier hun.

Fikk festkjeft

Teigen er kjent for å slå hardt tilbake mot såkalte «haters», og selv om hun er i fødselspermisjon tar hun ikke pause fra å sette kritikerne på plass.

Halvannen uke etter fødselen var hun og ektemannen en tur på byen sammen.

Selv om paret på ingen måte har lagt skjul på sin ferske foreldrelykke i sosiale medier, satte flere kritiske røster spørsmålstegn ved Teigen og Legends bytur uten dattera.

Fox News skrev at Teigen har måttet tåle kommentarer som «Wow, hvem vil du egentlig overlate din én uke gamle baby til? Det er ingenting som er så viktig at du må gå ut.»

Teigens kommentar til det hele?

«Jeg dro på middag. Folk er forbanna. God morgen!»