Den rørende grunnen til at superparet nå lærer seg å svømme

Norskættede Chrissy Teigen og John Legend hopper nå i bassenget. 

HOPPER I VANNET: Modell Chrissy Teigen og sangstjerne John Legend lærer seg nå å svømme. Under et intervju med People avslører de den rørende grunnen. Foto: Matteo Prandoni/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpix
HOPPER I VANNET: Modell Chrissy Teigen og sangstjerne John Legend lærer seg nå å svømme. Under et intervju med People avslører de den rørende grunnen. Foto: Matteo Prandoni/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Ifølge det amerikanske folkehelseinstituttet drukner nærmere ti mennesker hver dag i USA. Mer enn en av fire av disse er barn.

En undersøkelse gjort av det amerikanske svømmeinstituttet viser at 70 prosent av afro-amerikanere og 60 prosent av spanskættede ikke kan svømme.

Et par som gjerne vil gjøre noe med denne statistikken er modellen Chrissy Teigen (30) og sangstjerna John Legend (37). I et nytt intervju med People forteller nå Teigen, som har norske gener, at begge to nå hopper i bassenget.

- Ingen frykt

Det er ikke helt uten grunn at stjerneparet nå hopper i bassenget. Paret fikk i midten av april sitt første barn, lille Luna.

Hun er ifølge Teigen motivasjonen bak det hele.

- Jeg kan ikke svømme, men jeg prøver å lære det for Luna, selvfølgelig, sier hun til det amerikanske magasinet og fortsetter:

- Det er ingenting jeg vil mer enn å få henne i vannet, slik at hun kan lære å svømme, forteller modellen.

Hun påpeker overfor magasinet at hun har fått med seg ektemannen sin i vannet. Paret skal leie inn en instruktør som skal lære dem teknikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer