Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Den russiske modellen får nettet til å grøsse: - Blir svett hver gang jeg ser det

Vågal fotoshoot får kritikk.

MODIG ELLER DUM?: Den russiske supermodellen Viki Odintcova hadde fotoshoot på toppen av en skyskraper i Dubai. Det fikk mange av følgerne hennes til å rase. Video: Instagram / viki_odintcova Vis mer

(Dagbladet): - Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg gjorde det. Jeg blir like svett i håndflatene hver gang jeg ser videoen, skriver den russiske supermodellen Viktoria Odintcova (23) på Instagram.

Hun er kanskje ikke den første til å utføre fryktløse stunts på toppen av en skyskraper, men får likevel nettet til å koke.

Ut fra bildene og videoklippene å dømme, som 23-åringen har delt med sine 3,2 millioner følgere på bildedelingstjenesten, henger nemlig modellen langs siden av den høye bygningen - med bare en mannlig arm som «sikring».

«Uforsvarlig»

Ifølge avisa The Telegraph gjennomførte Odintcova en fotoshoot på toppen av 307 meter høye Cayan Tower i Dubai, et av verdens høyeste bygg.

I videoklippene kan en tydelig se hvordan 23-åringen stiller seg på kanten av skyskraperen, puster dypt og lukker øynene. Så legger hun altså sin egen skjebne i hendene på den mannlige assistenten, bokstavelig talt, og lener seg sakte bakover.

Men det stopper ikke der. Videre i seansen henger hun altså i løse lufta, fortsatt med assistentens hånd som eneste måte å trosse tyngdekraften.

From reality Ph: @a_mavrin #MAVRIN #MAVRINmodels #VikiOdintcova @sashatikhomirov #Dubai

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on

Selv om modellen kom ned fra skyskraperen med livet i behold, møter hun motbør.

Ifølge The Telegraph, som henviser til Russia Today, har mange reagert med vemmelse på sosiale medier, og flere kaller stuntet for «uforsvarlig».

Bred omtale

Andre medier, som australske News, kaller fotoshooten for «hårreisende».

Nettstedet peker også på at enkelte anklager modellen for å ha kopiert en annen russisk modell, Angelina Nikolau, som har gjennomført flere liknende stunts tidligere.

Odintcova, som også er omtalt i arabiske, spanske, indiske og franske medier, har foreløpig ikke svart på kritikken.

Hun skal riktignok, ifølge India.com, ha lagt ved en slags advarsel til et av de siste bildene på Instagram, der hun skriver:

«Stuntet er gjort i samarbeid med profesjonelle. Ikke gjør dette selv».

I Australia finnes det for øvrig en skyskraper som er inspirert av kroppen til Beyoncé.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media