Kelly Rizzo om avdøde Bob Saget:

- Den siste turen

Avdøde Bob Saget skulle fylt 66 år på tirsdag.

BURSDAGSTUR: Bob Saget og kona Kelly Rizzo pleide å ha en felles bursdagsfeiring i utlandet. Foto: Skjermdump fra Instagram
BURSDAGSTUR: Bob Saget og kona Kelly Rizzo pleide å ha en felles bursdagsfeiring i utlandet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I januar ble skuespiller og komiker Bob Saget funnet død på et hotellrom i Orlando i Florida. Han ble 65 år gammel.

Ifølge en uttalelse fra familien døde han etter å ha slått hodet i et fall.

- Myndighetene har konkludert med at Bob døde av et slag mot hodet. De har konkludert med at han tilfeldigvis slo bakhodet mot noe, deretter ikke tenkte mer over det og så la seg til å sove. Verken narkotika eller alkohol var involvert i dødsfallet, het det i uttalelsen, ifølge CNN.

Saget etterlot seg kona Kelly Rizzo (42), og de tre barna Aubrey (34), Lara (32) og Jennifer (29), som han fikk sammen med ekskona Sherri Kramer (65).

MØTES IGJEN: I denne reklamefilmen får du et gjensyn med Bob Saget (57), John Stamos (50) og Dave Coulier (54) fra serien Under samme tak. Video: Oikos Yogurt Vis mer

Tirsdag skulle skuespilleren ha fylt 66 år, og Rizzo tok til Instagram for å hylle sin avdøde ektemann.

- Vil holde sammen i dag

I en bildekarusell deler Rizzo flere bilder og videoer av paret fra en ferietur.

«Gratulerer med dagen, min kjære», skriver hun til bildene, og forteller at de ble tatt for nøyaktig ett år siden i Mexico. Det var nemlig tradisjon for paret å feire bursdagene sine sammen i utlandet, ettersom Rizzo fyller år bare to dager etter Saget.

Flere medier har omtalt saken, deriblant CNN og NBC News.

«Denne siste turen var så spesiell. Vi feiret hverandre så stort. Du vet aldri når noe blir for siste gang. Men jeg er så glad for at han ble overøst med all den kjærligheten han fortjener», fortsetter Rizzo.

«Du er unik og fikk definitivt min verden til å spinne. Jeg elsker deg mer enn alt og savner deg hvert minutt. Jentene dine og jeg vil være sammen i dag», skriver 42-åringen, og legger til at hun skal drikke en martini, slik han ville ønsket.

Den siste meldinga

Paret giftet seg i oktober 2018.

- Hele hjertet mitt. Bob var mitt alt. Jeg er så fullstendig knust og i vantro. Jeg er så dypt berørt av all kjærlighet og hyllestene fra vennene våre, familien, hans fans og kollegaer, sa hun i en uttalelse til E! News kort tid etter at ektemannens død ble kjent.

FOO FIGHTERS: Trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, døde på turné. En hel musikkverden uttrykker sin sorg over tapet av den 50 år gamle rockeren. Video: Dagbladet TV / NTB / Foo Fighters. Vis mer

Komikeren hadde den siste tida før hans død vært på turné. Kort tid før Sagets bortgang, opptrådte han i Jacksonville i Florida.

I etterkant avslørte hans eldste datter, Aubrey, at han sendte henne en søt tekstmelding kort tid før han døde. Meldingen delte hun på Instagrams historiefunksjon.

«Takk. Elsker deg. Showtime!», skrev Saget ifølge Us Weekly.

Dette skal ha vært hans siste melding til dattera.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer