Dronning Letizia:

Den spanske dronninga overrasker

- Det er forfriskende.

GRÅ LOKKER: Dronninga har virkelig omfavnet sin naturlige hårfarge. Her avbildet tidligere denne måneden. Foto: Eduardo Dieguez / DYDPPA / Shutterstock / NTB
GRÅ LOKKER: Dronninga har virkelig omfavnet sin naturlige hårfarge. Her avbildet tidligere denne måneden. Foto: Eduardo Dieguez / DYDPPA / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De seineste åra har det blitt en langt større trend å la sin natulige hårfarge skinne gjennom. Det betyr naturligvis at også grå hårstrå kan dukke opp, og flere velger altså å la det gro.

En rekke store stjerner har kastet seg på trenden, deriblant Meryl Streep (71), som dukket opp på Oscarutdelinga med sin naturlige grå ettervekst i 2018.

På Instagram har vi også vært vitne til at «One Tree Hill»-stjerna Hilarie Burton (38) har latt søvmanken vokse - til ære for helsearbeidere som har vært for opptatte til å bry seg om ting som hårfarge det siste året.

Nå har også Spanias dronning Letizia (48) kastet seg på trenden. Om det skyldes stengte frisørsalonger som følge av pandemien vites ikke, men hun ser ut til å omfavne sine sølvgrå lokker.

«Naturlig skjønnhet»

Blant verdens kongelige har trenden foreløpig ikke tatt av, og det var derfor overraskende på mange da 48-åringen først viste seg uten fargepigmenter i etterveksten.

«Dronning Letizia har vist at hun er en trofast beskytter av naturlig skjønnhet de siste månedene, med både valg av sminke og hår», skriver det spanske nettstedet Hola, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer