Camilla Läckberg:

Den svenske krimforfatteren giftet seg i hemmelighet

Avslørte giftermålet på Instagram.

GA SITT «JA»: Lørdag giftet den svenske suksessforfatteren Camilla Läckberg seg med MMA-bokseren Simon Sköld. Foto: NTB scanpix
GA SITT «JA»: Lørdag giftet den svenske suksessforfatteren Camilla Läckberg seg med MMA-bokseren Simon Sköld. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den svenske krimforfatteren Camilla Läckberg (42) er ikke akkurat kjent for å gå stille i dørene, men da hun skulle gifte seg med MMA-bokseren Simon Sköld (30) var det diskresjon hun gikk for.

«Ingen» visste at parets bryllupsdag sto for døren, da Läckberg lørdag kveld valgte å annonsere at paret hadde giftet seg i et innlegg på Instagram.

Til et bryllupsbilde av seg selv og Sköld i sort-hvitt, skrev Läckberg en lang tekst om bryllupsdagen - og sin ferske ektemann:

«Dere aner ikke hvor vanskelig det har vært å holde tett om dette. Som jeg har lengtet etter å kunne fortelle dere det. Nå kan jeg endelig ytre disse ord som jeg har drømt om. Jeg og Simon har giftet oss», begynner hun innlegget.

Intim seremoni

Videre forteller 42-åringen at vielsen fant sted tidligere på dagen, og at det var snakk om en liten seremoni som ble holdt på parets landsted - foran familie og nære venner.

Läckberg, som har vært sammen med Sköld siden 2014, legger til en rekke godord om ham i innlegget.

«Siden vi først møttes har du gjort dagene morsommere, mer fargesterke. Og tryggere. Jeg har aldri kjent meg så trygg som når jeg er med deg. Jeg elsker deg, nå og for alltid», skriver hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer