Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Maria Fagerström:

Den svenske piloten Maria (25) tar internett med storm: - Det er helt vilt

Maria Fagerström deler unike bilder fra hverdagen på sosiale medier - oppmerksomheten er enorm.

ENORM RESPONS: Maria Fagerström deler bilder fra sin hverdag på sosiale medier og responsen har vært enorm.  Foto: Privat
ENORM RESPONS: Maria Fagerström deler bilder fra sin hverdag på sosiale medier og responsen har vært enorm. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er en rekke personer som har opparbeidet seg et navn gjennom sosiale medier. En av disse er den svenske piloten Maria Fagerström (25) fra Lund i Sverige.

Fagerström deler flittig bilder fra sin hverdag - gjerne bilder de fleste bare kan drømme om.

  • Se flere bilder nederst i saken.

- Det gir så mye glede

Det skal angivelig ha vært en kollega av 25-åringen som oppfordret henne til å dele bilder på sosiale medier. Nå har den unge piloten nådd hele 240.000 følgere på Instagram, hvor hun går under navnet @Mariathepilot.

Fagerström forteller til Dagbladet at oppmerksomheten er overveldende.

- Jeg er overveldet av alle de støttende og positive menneskene som har begynt å følge meg på min Instagram-konto, blogg og Youtube-kanal, sier hun.

Det kan imidlertid virke som at den 25-åringen takler den massive responsen uten problemer.

- Det er helt vilt og jeg elsker det, sier hun og forteller at hun legger vekt på glede og positivitet på sosiale medier.

- Sammen har vi opprettet et lite samfunn med bare gode vibber og det gir meg så mye glede.

Flere internasjonale medier har omtalt saken, deriblant den britiske avisa Independent.

Gjorde som faren

Fagerströms interesser gjenspeiles i bildene og hennes lidenskap skinner gjennom - både fra luften og på bakken.

Til tross for at livet som pilot til tider kan være hektisk, har den unge piloten bestandig vært sikker på hvilket yrke hun ønsket å ta fatt på. Farens jobb hadde en stor innvirkning på datterens valg.

Saken fortsetter under bildet.

- I nesten 20 år har pappa flydd langdistansestrekninger over hele verden, og han tok alltid med seg meg og mine tre søstre på tur, forteller hun til den britiske avisa og fortsetter:

- Jeg kunne ikke tenkt meg en bedre måte å se verden på i en så ung alder. Jeg fikk en kjærlighet for luftfart og verden.

Fagerström forteller at det er yoga som holder henne avslappet.

- Jeg tar med meg yogamatta mi uansett hvor jeg går. Jeg tror det er viktig å finne tid til deg selv, selv om det bare er for fem minutter iløpet av en dag, sier hun.

- Yoga gir meg en ro inni meg, og favorittdelen er når du er ferdig, da ser du alt på en annen måte. Da er livet mindre stressende.