Tove Lo:

Den svenske sangstjerna viste fram sin nye vaginatatovering

Delte bilde av ny tatovering på Instagram.

STJERNESKUDD: Svenske Tove Lo (29) gjør suksess med musikken og får mye oppmerksomhet får sine opptredener på scenen. Foto: REX/ NTB Scanpix
STJERNESKUDD: Svenske Tove Lo (29) gjør suksess med musikken og får mye oppmerksomhet får sine opptredener på scenen. Foto: REX/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det svenske stjerneskuddet Ebba Tove Elsa Nilsson, bedre kjent under artistnavnet Tove Lo (29), har den siste tiden skapt overskrifter i inn- og utland.

Nylig var 29-åringen i Australia der hun vekket stor oppmerksomhet på den røde løperen før ARIA Awards ikledd en «livmorkjole» - dette bare få uker etter det kontroversielle onani-stuntet.

Nå skriver Göteborgs-Posten om den svenske artistens nyeste tatovering.

«Pussy is lit»

I midten av november postet Lo, som for tiden er på turné i USA, et bilde av en vaginatatovering på sin Instagram-profil og skrev allerede da at hun selv ønsket seg en.

Få dager senere postet hun et nytt bilde der hun viste fram sin egen vaginatatovering på høyre arm sammen med teksten «Pussy is lit».

Tatoveringen ser ut til å være inspirert av coveret til hennes nyeste album «Lady Wood» der hver av «O»-ene i hennes navn er tegnet som en vagina.

PUSSY IS LIT #ladywood #forever thank youuu @lonsdaletattoo

A photo posted by Tove Lo (@tovelo) on

I kommentarfeltet under bildet har fansen uttrykt sin begesistring for sangstjernas nye kropskunst.

«Jeg vil virkelig ha den vaginatatoveringen. Den sier så mye, men den ser så enkel ut», skriver en bruker.

«Sååå kult, jeg vil også ha en», skriver en annen.

TATOVERT I BLINDE: Tidligere i høst ga kjendistatovør Scott Campbell helt vanlige folk i London muligheten til å få en gratis tatoveringe. Det var bare én betingelse. Video: CNN Vis mer Vis mer

«Ikonisk», «Elsker det» og «Dronning» er også blant de over 600 kommentarene som er lagt igjen under Los Instagram-post.

Kontroversiell

Den svenske artisten har vært klar og tydelig når det kommer til hvor hun står i forhold til nakenhet og sex.

I et tidligere intervju med med The Guardian, forteller Lo at det er naturlig for henne.

- Jeg føler jeg vokste opp et sted der nakenhet og sex er noe naturlig og ikke skambelagt. Her, i USA, er folka mer «Å, du er en slem jente, er du ikke? Du går mot reglene», sa Lo til The Guardian den gang.

Gjentatte ganger har Lo servert publikum og fans kontroversielle og oppsiktsvekkende opptredener.

PÅ SCENEN: Tove Lo har flere ganger bydd på kontroversielle og oppsiktsvekkende opptredener. Her står hun på scenen under en konsert i London. Foto: Wenn
PÅ SCENEN: Tove Lo har flere ganger bydd på kontroversielle og oppsiktsvekkende opptredener. Her står hun på scenen under en konsert i London. Foto: Wenn Vis mer

Lo skapte seerstorm etter sin musikalske opptreden under den svenske versjonen av «Idol» i starten av november.

Den freidige 27-åringen tok seg nemlig på skrittet under framføringen av låta «Cool Girl», noe som utløste ramaskrik i sosiale medier.

En Twitter-bruker beskrev blant annet Los opptreden som «direkte upassende».

Selv svarte hun på kritikken slik: - Det å ta på seg selv er vel kanskje det minst skadelige en kan gjøre, skrev hun på Twitter.

Sensurerte video

Artisten skapte onani-virak også tidlig i november, da hun slapp kortfilmen «Fairy Dust».

I filmens siste scene ligger hun og onanerer, akkompagnert av tonene fra sin egen låt, «What I want for the night (Bitches)».

Det ble for sterk kost for Youtube, som sensurerte videoen.

Tove Lo er for tiden i USA på turne, men til sommeren kommer 29-årigen til Tønsberg for å oppptre på Slottsfjellfestivalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer