Kendall og Kylie Jenner:

Den «ukjente» storesøsteren

Til tross for at Jenner-søstrene er en del av verdens mest omtalte familie er det trolig få som vet at de har enda en storesøster.

HEMMELIG SØSTER: Her er Jenners ukjente søster, Cassandra Marino (helt til venstre), sammen med faren Caitlyn Jenner, halvbrødrene Brody Jenner og Brandon Jenner samt moren til halvbrødrene Linda Thompson. Foto: Backgrid UK / Nijo / NTB
HEMMELIG SØSTER: Her er Jenners ukjente søster, Cassandra Marino (helt til venstre), sammen med faren Caitlyn Jenner, halvbrødrene Brody Jenner og Brandon Jenner samt moren til halvbrødrene Linda Thompson. Foto: Backgrid UK / Nijo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kardashian/Jenner-familien er en av verdens mest kjente familier. Etter 20 sesonger av familiens realityserie, «Keeping up with the Kardashians», har fansen fått et godt innblikk i hvordan familien lever.

Familiens «overhode» og manager, Kris Jenner (66), har hele seks barn og elleve barnebarn:

Kourtney Kardashian Baker (43), Kim Kardashian (41), Khloé Kardashian (37) og Rob Kardashian (35) fikk hun sammen med sin avdøde eksmann Robert Kardashian.

- ER DET MULIG?: Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen reagerer på en uttalelse til Kourtney Kardashian. Reporter: Agusta Magnusdottir. Video: Regjeringen / NTB. Vis mer

Senere giftet hun seg med Caitlyn Jenner (72), tidligere Bruce Jenner, og fikk to døtre til: Kendall (26) og Kylie Jenner (24).

Men det er flere søsken i Jenner familien.

Svenske Hänt er blant mediene som omtaler saken.

Holdt lav profil

Flere har kanskje hørt om Caitlyns to sønner, Brandon (40) og Brody Jenner (38). Sønnene har flere ganger medvirket i familiens realityserie, og er fra et tidligere ekteskap.

Caitlyn har også vært gift ytterligere en gang før det - med Christie Crownover Jenner (72).

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien har fått mye kritikk etter premieren på sin nye serie, og det er spesielt én detalj som har skapt reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Sammen fikk de også to barn - Burt Jenner (43) og Cassandra Marino (42). Sistnevnte har holdt en svært lav profil.

Storesøstera til Jenner-søstrene er nærmest ukjent, med betraktelig færre følgere i sosiale medier enn søsknene. Offentlig eksisterer det svært få bilder av Cassandra, som blir kalt Casey av faren.

Hvorfor den «mystiske» Jenner-søstera holder seg unna rampelyset, er hittil ikke kjent.

Slik lever hun nå

Hun gjorde imidlertid et intervju med People i 2016 hvor hun snakket om relasjonen til faren sin. Den tidligere OL-vinneren Bruce Jenner avslørte sin nye identitet som kvinne ved å vise seg i all sin prakt på forsiden av magasinet Vanity Fair.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Mitt forhold til Caitlyn er mye bedre enn med Bruce, men vi har fortsatt mye jobb å gjøre, sa dattera, ett år etter farens avsløring.

- Vi snakket ikke sammen på årevis, og nå ser vi hverandre annenhver uke og snakker på telefon, noe jeg er takknemlig for, fortsatte hun.

I juni delte for øvrig Caitlyn en video av dattera for å markere hennes fødselsdag.

Til videoen skrev hun: «Gratulerer med dagen til min fine, sterke datter, Casey. Vi har ikke alltid hatt det enkleste forholdet, men jeg nyter hvert øyeblikk av forholdet vårt! Jeg håper du likte kaka».

Ifølge svenske Hänt lever Marino i Los Angeles sammen med ektemannen Michael Marino (43), og deres tre barn Francesca (13), Isabella (10) og Luke (3). Angivelig jobber trebarnsmora som interiørdesigner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer