Prinsesse Eugenie:

- Den ultimate faren

Prinsessa overrasket med å dele private bilder på farsdagen.

KOSELIGE BILDER: Prinsesse Eugenie delte flere private bilder med sine 1,5 millioner følgere på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram
KOSELIGE BILDER: Prinsesse Eugenie delte flere private bilder med sine 1,5 millioner følgere på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går var det duka for farsdag i USA og Storbritannia, og i den anledning var sosiale medier fylt med hyllester til fedre. For prinsesse Eugenies (31) ektemann, Jack Brooksbank (35), var imidlertid farsdagen ekstra spesiell.

Dette var nemlig Brooksbanks aller første farsdag ettersom ekteparet ble foreldre i februar til sønnen August Philip Hawke Brooksbank.

Prinsesse Eugenie delte i den anledning et kjærlig innlegg på Instagram for å rose ektemannen. Hello! Magazine og Mirror er blant mediene som har omtalt Instagram-innlegget.

«Gratulerer med farsdagen, min kjære. Du er den ultimate faren til sønnen vår», skriver hun i innlegget, som inneholder flere private bilder.

«Vakre og naturlige bilder»

På det første bildet ser man Brooksbank smile fra øre til øre ute på trilletur med sønnen, mens det andre bildet viser familien på tre posere på tur.

Man ser også en selfie av Brooksbank og sønnen, samt et søtt bilde hvor August sover på farens bryst. I skrivende stund har innlegget fått nesten 180 000 likerklikk og komplimentene renner inn fra den rojale fansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer