Meghan Markle og prins Harry:

Denne mannen stjal showet: - Aldri sett det tidligere

Den amerikanske biskopen er på alles lepper etter vielsen.

SNAKKIS: Pastor Michael Curry holdt en 13 minutter lang tale under vielsen. I sosiale medier er han blitt den store snakkisen. Video: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag giftet prins Harry og Meghan Markle seg i Windsor. Det var knyttet stor spenning til seremonien, men det var spesielt et innslag som overrasket mange.

Biskopen Michael Curry fra Chicago i USA holdt en bokstavelig talt flammende tale til brudeparet.

De britiske storavisene The Daily Mail og The Telegraph skriver at Curry «stjal showet», men det virket som om brudeparet og flere av de frammøtte likte det de hørte.

Mange lo og trakk på smilebåndet av Currys flammende tale om kjærligheten - deriblant prins William, hans kone Kate og Camilla Parker Bowles. Han siterte også Martin Luther King i prekenen sin.

Mot slutten lot det også til at Curry innså at han hadde holdt på en stund. Han sa på slutten at nå måtte han runde av slik at de to kunne bli gift.

Tok humoren

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle, sier til Dagbladet at talen nok kom som en aldri så liten overraskelse på tradisjonsbundne briter.

- Enkelte av gjestene og de kongelige ser tidvis utilpass ut, men biskopens opptreden skapte en del latter. Brudeparet så imidlertid ut til å ta humoren og storkose seg, sier hun, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer