Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Denne stanga ble for tjukk for Hang Lu

- Litt for tjukk for mine små hender.

(Dagbladet): I kveld er det duket for premieren av TVNorges nye serie «Alt til salgs», hvor programleder Didrik Solli-Tangen tar et dypdykk ned i alle de rare annonsene som ligger ute på nettstedet Finn.no.

Poledancing-entusiast Blant dem Melodi Grand Prix-profilen møter på sin vei, er Hang Lu fra Nittedal. Hun har et kinkig problem som hun håper Finn.no kan løse for henne.

For en tid tilbake kjøpte nemlig Lu, som er poledancinginstruktør, ei strippestang til hjemmebruk som viste seg å være for tjukk for henne.

- Jeg ville trene hjemme også, derfor kjøpte jeg en stang på nettet. Men så var stangen litt for stor for mine små hender, forklarer Lu Hang til Dagbladet.

Hang, som trener polefitness flere ganger i uka, forklarer at det finnes flere standardstørrelser på slike stenger og at hun bestilte feil. 

På tross av at den var tykk var responsen på annonsen stor.

- Responsen var veldig god, jeg fikk flere henvendelser og jeg fikk solgt den, sier Hang.
 

- Hæ, finnes det? Strippestanga er imidlertid langt fra det merkeligste Solli-Tangen har kommet over i programmet.

- Det rareste jeg har sett er vel en sexdukke for hunder. Jeg tenkte, «Det finnes vel ikke?» Jo, da, så selger man det på Finn! Brukt! Det er vel ikke det første jeg hadde kjøpt, sier han til Dagbladet og ler.

Selv har Solli-Tangen kjøpt både biler, båter og motorsykler via nettet. Én gang gikk det imidlertid helt skeis.

- Den første bilen jeg kjøpte var en gammel Civic, 90-modell, som så kjempefin ut da jeg kjøpte den. Det viste seg å bare være juks og fanteri. Rusten var jo forferdelig! Den var lappa sammen med sparkel og alt.

- Det verste er at jeg møtte datteren til han som solgte meg bilen litt senere, og hun sa «Fy faen, den bilen du kjøpte er råtten! Pappa sleit skikkelig med å få den igjennom EU-kontrollen». Dårlig bil og det midt oppi trynet! fortsetter han.

Solli-Tangen understreker at det fortsatt er musikken som er viktigst for ham, men at det har vært veldig gøy å prøve seg som programleder.

- Det er en litt annerledes rolle, da. I tillegg til at folk skyr meg da de ser at jeg har med meg kamera. Jeg kan ha en samtale med folk i fem minutter, så blir de plutselig sånn, «Hæ, skal dette på TV? Da vil jeg ikke være med!» Jeg har møtt veldig mye rart, sier han lattermildt.

PROGRAMLEDER-DEBUT: Didrik Solli-Tangen er fra i kveld å se som programleder i TVNorge-serien «Alt til salgs». Foto: Morten Bendiksen
PROGRAMLEDER-DEBUT: Didrik Solli-Tangen er fra i kveld å se som programleder i TVNorge-serien «Alt til salgs». Foto: Morten Bendiksen Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media