Depp må betale 60 millioner kroner i erstatning

Den dramatiske striden mellom Johnny Depp og Amber Heard er endelig avsluttet.

<strong>ENDELIG FERDIG:</strong> Tirsdag kveld ble det kjent at saken mellom Amber Heard og Johnny Depp nå er avsluttet. FOTO: AP / NTB Scanpix
ENDELIG FERDIG: Tirsdag kveld ble det kjent at saken mellom Amber Heard og Johnny Depp nå er avsluttet. FOTO: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bruddet mellom stjerneparet Johnny Depp (53) og Amber Heard (30) har mildt sagt vært dramatisk, etter Heard anklaget ektemannen for vold.

30-åringen fikk innvilget midlertidig besøksforbud mot Depp, og har i ettertid tatt anklagene til retten, og ifølge TMZ skal saken ha blitt avsluttet.

Nettstedet skriver at Amber tirsdag trakk søknaden om besøksforbud, og at resultatet til slutt ble at Depp må betale Amber 7 millioner dollar, som tilsvarer nesten 60 millioner norske kroner, i erstatning. Dette inkluderer advokatutgifter.

Eksparet skriver følgende i en felles uttalelse:

- Forholdet vårt var intenst lidenskapelig og til tider flyktig, men alltid bundet av kjærlighet. Ingen av partene har kommet med falske anklager for økonomisk gevinst. Det var aldri en intensjon om fysisk eller psykisk skade. Amber ønsker det beste for Johnny i fremtiden, og hun kommer til å donere en del av det økonomiske utbytte fra skilsmissen til en veldedig organisasjon, ifølge nettstedet.

Også bladet People skriver at det tidligere paret bekrefter forliket i en felles pressemelding sendt til dem.

Det tidligere paret skriver at forholdet var intenst lidenskapelig og til tider flyktig, men alltid bundet av kjærlighet. FOTO: Wenn / NTB Scanpix
Det tidligere paret skriver at forholdet var intenst lidenskapelig og til tider flyktig, men alltid bundet av kjærlighet. FOTO: Wenn / NTB Scanpix Vis mer

Kuttet av seg fingeren

De siste dagene ble det publisert bevismateriale som støttet Heards anklager, blant annet et fotografi av Johnnys avkuttede fingertupp.

Bildet skal ha blitt tatt i mars, etter de hadde en voldsom krangel. Amber hevder at Johnny var ruset på alkohol og ecstasy, og skal ha knust flasker og vinduer i løpet av krangelen.

Han skal dermed ha kuttet av seg den ene fingertuppen på det knuste glasset.

Han skal dermed ha dyppet restene av fingertuppen i et malingspann og brukt den til å male følgende tekst på veggen: «med Billy Bob og tøsete Amber i hovedrollene» (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

- Jeg hadde ikke et vennskap med Amber

Amber Heard og Billy Bob Thornton (61) har nemlig spilt i to filmer sammen, noe som skal ha fått Johnny til å tro at de to skuespillerne har hatt en affære utenfor jobb.

Tirsdag avviste Thornton imidlertid påstandene.

- Johnny, jeg lå aldri med Amber. Anklagene er helt falske. Jeg har aldri tilbrakt tid med henne utenfor filminnspilling, kun under en middag sammen med resten av de ansatte. Vi hang til og med ikke sammen under innspilling. Jeg hadde ikke et vennskap med Amber. Det var profesjonelt, og det var det, sier han til TMZ.

Amber og Billy Bob har som nevnt spilt sammen i to filmer - sist i «London Fields» (2016) ifølge IMDb.

De spilte også mot hverandre så tidlig som i 2008, da de begge hadde roller i «The Informers». På den tiden var Depp fortsatt sammen med Vanessa Paradis (43), som han har to barn med.

Datteren og eksen viste støtte

Tidligere i sommer ble Heard beskyldt for å ha diktet opp anklagene mot Depp om at han hadde mishandlet henne fysisk og psykisk gjennom deres tre år lange forhold.

Både Johnny Depps datter, Lily-Rose Depp (17), og eksen Vanessa Paradis har begge vist sin støtte til «Pirates Of The Carribean»-stjernen.

- Faren min er den søteste, mest elskelige personen jeg kjenner. Han har vært en fantastisk far for min lillebror og meg og alle som kjenner ham ville sagt det samme, skrev Lily-Rose på Instagram i mai.

Saken ble opprinnelig publisert på seher.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer