Prins Vincent og prinsesse Josephine:

- Dere lager de nydeligste barn sammen

Tvillingene fyller ti år i dag!

FYLLER ÅR: Prins Vincent og prinsesse Josephine har bursdag i dag, og fyller hele ti år. Foto: Franne Voigt / Det danske kongehus
FYLLER ÅR: Prins Vincent og prinsesse Josephine har bursdag i dag, og fyller hele ti år. Foto: Franne Voigt / Det danske kongehus Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2011 ble danske kronprins Frederik (52) og kronprinsesse Mary (48) foreldre for tredje gang. Da kom nemlig barn nummer tre og fire til verden, og kort tid seinere ble de velskapte tvillingene Vincent og Josephine introdusert for folket.

Tvillingene er dermed yngst i søskenflokken på fire. Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har også de to eldre barna Christian (15) og Isabella (13).

Det har nesten blitt en tradisjon for flere kongehus i Europa å dele nye, kongelige bilder når noen i kongefamilien har fødselsdag - særlig når det er de yngste barna som fyller år.

I dag fyller tvillingene hele ti år, og i den anledning har det danske kongehuset delt nye bilder av de nydelige barna med offentligheten.

Delte nye bilder

På bildene kan man helt tydelig se at søsknene har et tett forhold, som tvillinger ofte har. På bildene holder tiåringene kjærlig rundt hverandre mens de smiler pent til kamera, og til hverandre.

«Deres kongelige høyheter prins Vincent og prinsesse Josephine har bursdag og fyller i dag ti år. I anledning den runde fødselsdagen har kronprinsparet den glede av å dele nye bilder av prinsen og prinsessen», står det til bildene på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer