Justin Bieber i Oslo

«Dere suger», sa Bieber til de norske jentene. Nå forteller de hva som egentlig skjedde

Video sprer seg på nett. 

Dere suger: De norske jentene begynte å danse da de så danserne til Justin Bieber. Da fikk de en humoristisk kommentar fra superstjerna. Video: Privat Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En venninnegjeng i Oslo fikk et eget lite møte med superstjerna lørdag. En video av Justin Bieber som går forbi jentene og sier «You guys suck» har i ettertid blitt lagt ut på nettet, og fått flere til å reagere på at Bieber er frekk mot jentene.

Nå forteller tre av jentene, Awa Dyrkorn, Zeinab Sowe og Live Bojang, til Dagbladet at det ikke var slik det egentlig var.

Jentene forteller at det hele begynte med at de hadde dratt til hotellet The Thief og plutselig så Biebers dansere gjennom vinduet. Derfor begynte de å danse mot dem, og danseren Johnny Erasme synes de skapte så god stemning at han kom ut og danset med jentene. Erasme har også lagt ut en video av jentene på bildedelingstjenesten Instagrams story med teksten «Norske beliebere skjønner greia!».

- Justin bare tullet

Deretter fulgte de etter danserne til et utested, hvor de fortsatte å danse utenfor vinduet og hadde det gøy med Biebers dansecrew.

- Noen minutter senere kom Justin Bieber ut av utestedet sammen med danserene, og Justin sa «You guys suck». Vi filmet alle sammen, men da han sa det sluttet vi å filme fordi vi trodde han ble sur. Men da begynner han å le og spør hvordan kvelden vår var, så han var ikke sur. Han bare tullet, sier Awa Dyrkorn (16), til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.