Dere suger: De norske jentene begynte å danse da de så danserne til Justin Bieber. Da fikk de en humoristisk kommentar fra superstjerna. Video: Privat Vis mer Vis mer

Justin Bieber i Oslo

«Dere suger», sa Bieber til de norske jentene. Nå forteller de hva som egentlig skjedde

Video sprer seg på nett. 

(Dagbladet): En venninnegjeng i Oslo fikk et eget lite møte med superstjerna lørdag. En video av Justin Bieber som går forbi jentene og sier «You guys suck» har i ettertid blitt lagt ut på nettet, og fått flere til å reagere på at Bieber er frekk mot jentene.

Nå forteller tre av jentene, Awa Dyrkorn, Zeinab Sowe og Live Bojang, til Dagbladet at det ikke var slik det egentlig var.

Jentene forteller at det hele begynte med at de hadde dratt til hotellet The Thief og plutselig så Biebers dansere gjennom vinduet. Derfor begynte de å danse mot dem, og danseren Johnny Erasme synes de skapte så god stemning at han kom ut og danset med jentene. Erasme har også lagt ut en video av jentene på bildedelingstjenesten Instagrams story med teksten «Norske beliebere skjønner greia!».

- Justin bare tullet

MØTER FANSEN: I løpet av helga har Justin Bieber holdt to konserter på Telenor Arena. Her både fester og spøker Bieber med fansen. Video: Inga Iberg Hanstveit / Dagbladet, Rebekka Emilie Omundsen, Privat. Vis mer

Deretter fulgte de etter danserne til et utested, hvor de fortsatte å danse utenfor vinduet og hadde det gøy med Biebers dansecrew.

- Noen minutter senere kom Justin Bieber ut av utestedet sammen med danserene, og Justin sa «You guys suck». Vi filmet alle sammen, men da han sa det sluttet vi å filme fordi vi trodde han ble sur. Men da begynner han å le og spør hvordan kvelden vår var, så han var ikke sur. Han bare tullet, sier Awa Dyrkorn (16), til Dagbladet.

Hun forteller at hun og venninnene deretter takket for konserten og at Bieber var høflig mot dem.

- Han sa «You guys suck» som en kommentar til dansingen vår og det var bare gøy. Vi stod og danset hele tiden, sier Zeinab Sowe (16).

- Vi er ikke så gode til å danse så vi dreit oss jo ut og det var bare morro, sier Dyrkorn.

KONSERTEN: Justin Bieber holdt konsert i Telenor Arena fredag og lørdag. 
KONSERTEN: Justin Bieber holdt konsert i Telenor Arena fredag og lørdag.  Vis mer

- Setter Justin i dårlig lys

De synes det er veldig trist at flere har misforstått videoen som er blitt publisert på nettet, og forklarer at de ikke blir trodd når det forklarer at Bieber egentlig bare spøkte med dem.

- Når jeg ser på videoen nå ser det ut som at han sier at vi suger. Det er kjempedumt, for det setter Justin i et dårlig lys, sier Dyrkorn.

Leide luksusvilla

Lørdag kveld holdt Justin Bieber sin andre konsert i Telenor Arena, som en del av «Purpose»-turneen.

Fredag kveld kunne Dagbladet avsløre at Bieber ikke har sjekket inn på et av Oslos mange hoteller, slik mange hadde trodd. Bieber har nemlig leid seg en luksuriøs villa på Nesøya like utenfor hovedstaden i anledning Norgesbesøket.

Natt til lørdag ble Bieber og flere av danserne observert på flere av Oslos utesteder, men det skal visstnok ha vært en kortvarig affære, og Bieber dro da de andre gjestene begynte å knipse bilder av superstjerna.

Litt over 16.30 lørdag forlot superstjerna strandeiendommen i bil og satte kursen mot konsertstedet hvor han underholdt godt over 20 000 fans.